Jim Carrey s-a retras în pictură și a făcut un documentar fantastic despre asta

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
19
Tweet
Jim Carrey

Îmi imaginez cum oamenii creativi au o groază de buzunărașe secrete din care mai scot mereu câte un truc sau un talent, deoarece imaginația lor este neobosită, iar nevoia de exprimare, sub orice formă, constantă.

Jim Carrey este un astfel de om. În clipa în care actorul a dispărut de pe marile ecrane, fanii săi au început să se întrebe ce se întâmplă cu el. În cele din urmă, răspunsul a venit și este destul de fantastic.

Jim Carrey

Jim, așa cum îl știam noi pe vremuri, obișnuia să fie Regele Comediei, dar viața nu rămâne niciodată la fel, iar actorul și-a pierdut din farmec în ceea ce privește filmele pe care le-a făcut.

Ultimele lui încercări în cinematografie au fost între anii 2013-1014, atunci când s-au lansat filmele "The Incredible Burt Wonderstone", "Kick-Ass 2" și "Dumb and Dumber To" - toate nu preau au avut parte de critici pozitive, iar asta s-a văzut și în box office.

Anul ăsta a apărut într-un rolișor în "The Bad Batch", dar nu era de recunoscut și a refuzat toate oportunitățile de presă pentru a promova filmul.

Jim Carrey

Ăsta-i fundalul pe care a apărut marea întrebare - ce Dumnezeu mai face Jim Carrey?

Actorul s-a hotărât să dea un răspuns, iar acesta apare sub forma documentarului de artă - "I Needed Color". Încet, încet, filmulețul de doar 6 minute a devenit viral, iar acum are peste 3.5 milioane de vizualizări.

Nu m-aș fi așteptat niciodată la asta, dar picturile lui Jim sunt WOW total, iar imaginile de mai jos ni-l prezintă în studioul său, în timp ce creează. Carrey a ales să-și întoarcă sufletul către artă în urmă cu 6 ani, atunci când a vrut să "heal a broken heart".

Încă-mi mențin teoria că arta adevărată se naște din durere, iar Jim demonstrează asta cu brio - picturile sale sunt cu adevărat incredibile!

Jim Carrey

"I think what makes someone an artist is they make models of their inner life. They make something come into physical being that is inspired by their emotions or their needs or what they feel the audience needs", a spus Jim.

6 minute de pure bliss, de culoare și de un Jim Carrey cu totul altfel! #daiplay

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile