Un short-film animat extrem de emoționant despre doi puști care se îndrăgostesc

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
17
Tweet
In A Heartbeat

Dacă am putea să ne dezbrăcăm de tot ceea ce am cules din societate, de modul în care am fost educați sau de valorile impuse de alții asupra noastră - iar aici mă refer la lucruri strict legate de rasism, discriminare, sexism, religie extremă etc. - nu cred că am mai fi în stare să judecăm atât de ușor pe alții din motive care nu au nicio legătură cu modul în care se comportă sau caracterul lor.

Mii de studii s-au făcut și toate arată că, la bază, nu suntem atât de diferiți pe cât am crede - ne dorim să iubim și să fim iubiți, iar asta nu ar trebui să țină cont de gen sau de sex.

In A Heartbeat

Animația de 4 minute "In A Heartbeat" fix despre aceste lucruri vorbește și ilustrează în cel mai emoționant și drăguț mod iubirea dintre doi puști.

Dacă ești pe drumul Coaliției pentru Familie fă un exercițiu, încearcă să renunți la ceea ce crezi tu că e corect, și acceptă că iubirea nu ar trebui să aibă limite.

Dacă ești pro-dragoste și ai mintea deschisă, atunci te invit să te bucuri de clipul de mai jos. Sunt sigură că nu vei regreta.

In A Heartbeat

"In A Heartbeat" a fost finanțat parțial via Kickstarter, într-o campanie care a fost virală în noiembrie 2016. Scopul campaniei a fost acela de a finanța muzica și sunetul, iar din cei 3000$ doriți inițial, s-au strâns 14.000 până la finalul campaniei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile