Ministrul Justiției a eliberat din greșeală 4000 de deținuți - „Este mult și pentru orice așteptare a mea”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
56
Tweet
Sursă foto: facebook.com/USRNational

Nu e o glumă și nici fake news. Ministrul Justiției a eliberat din greșeală 4000 de pușcăriași și apoi a declarat că: „Este mult și pentru orice așteptare a mea. Nu credeam că impactul era atât de mare, dar, sigur, este efectul legii.”

E oare greșit să spunem că Tudorel Toader este cel mai prost Ministru al Justiției, având în vedere că a dat o lege fără să-și dea seama ce efecte va avea aceasta? Întreb doar... Este creierul lui Tudorel Toader funcțional 100%?

Ca să întelegi un pic mai bine contextul: Ministrul Justișiei, Tudorel Toader, a anunțat vineri că, în urma intrării în vigoare a Legii recursului compensatoriu, până joi la miezul nopții, au ieșit din penitenciar 529 de deținuți. Același Tudorel Toader a adaugat că, tot în cursul zilei de joi, 3.349 de deținuti au dobândit vocație pentru eliberare condiționată.

Oare ce vor face acești 4000 de deținuți eliberați la grămadă din închisori? Au locuri de muncă? Cum își vor câștiga existența?

Legea a fost dată pentru a grația mascat politicieni condamnați pentru corupție, iar în această goană disperată de a-și scăpa colegii de partid de pușcărie, Toader nu s-a gândit nicio clipă la impactul real pe care-l va avea această lege.

Pe lângă creșterea prețurilor, guvernarea PSD-ALDE va crește și rata infracționalității.

USR cere demisia Ministrului Justiției, dar n-ar trebui s-o ceară nimeni, într-o țară normală ea ar trebui să vină de la sine atunci când spui: „Oups! Plm, nu m-am gândit că legea asta o să facă asta... Csf, ncsf...”

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile