Nu dați în cutia milei ca surdu’-n tobă!

Share
19
Tweet
Nu pune mâna pe banii Domnului!

Impozitarea Bisericii în România este un păcat capital ce se va pedepsi de către aceasta cu distrugerea sufletului în cele mai adânci cazane ale iadului. De ce ai vrea să impozitezi o instituție care își apară preoții pedofili, preoții homosexuali, adică nevoile și averea?

„Fă ce spune popa, nu ce face popa!”, era o vorbă din bătrâni și o scuză pentru preoți să calce strâmb și să le fie iertate păcatele atunci când se mai afla că au băgat sub sutană „la spovedanie” vreun biet suflet oropsit.

Până și președintele Iohannis care este de altă credință a zis „Boss, nu mă bag!”. Așa că sâmbătă, a vorbit despre impozitarea veniturilor bisericilor și a spus că pare „un fel de aventură fiscală”.

"Mi se pare iarăşi din acel film lipsit de predictibilitate. Dacă se face un studiu şi se discută foarte aprofundat, în primul rând cu cei vizaţi, atunci se poate veni cu un concept. După părerea mea, sincer, la acest moment să vorbim despre impozitarea bisericilor mi se pare un fel de aventură fiscală", a declarat Iohannis.

Iohannis, între ciocan și nicovală

Iohannis s-ar compromite grav dacă ar încerca orice mișcare înspre Biserică și asta pentru că fiind de altă confesiune, oricum ai da-o el va ieși prost. Dacă spune că nu impozitează, pierde voturile tinerilor care nu au nici o treabă cu instituția religioasă, mai ales că aceasta și-a atras ura generației tinere după drama de la Colectiv.

Dacă spune că va impozita, și-a dat singur șah mat în fața PSD-ului, care ar face din respectiva situație cartea câștigătoare pentru prezidențialele viitoare.

În momentul de față România se află într-o degringoladă fiscală creată chiar de „geniile” din PSD care ne testează nervii și banii pe idei una mai imbecilă decât alta.

Să arunci în furtuna asta încă un scandal precum cel al impozitării Bisericii, deja riști să creezi un taifun care nu va face decât să bulverseze orice segment de piață din țară, într-un moment în care noi avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Sunt de ajuns intemperiile din exterior, adică astea de la ușa noastră, nu mai avem nevoie și de certuri „în casă”, decât dacă sunt unii care chiar vor să câștige ceva, cu prețul sacrificării unei țări întregi.

BOR ține dușmanul aproape

Biserica Ortodoxă Română a fost zilele acestea prinsă în câteva scandaluri sexuale, ba cu copii minori, ba cu alți bărbați, dar nimic nu este mai important decât „atacul la cutia milei”.

Știe bBiserica ce știe, că merge pe principiul țineți prietenii aproape, dar dușmanii și mai aproape, și cum banul este ochiul Dracului, Biserica stă cu ochiul pe ochiul Dracului. Și îl ține aproape, în portofel, în sutană, în conturi elvețiene, în straie de aur, în mașini atât de scumpe și confortabile că îți gâdilă și hemoroizii când urci în ele.

Peste toate acestea, Biserica va scăpa cu basma curată pentru că România oricum este o țară de inculți cu frică de Dumnezeu, iar preoții îl controlează bine pe acest Dumnezeu.

Arată comentariile