Hollywood Multiplex vs. familia monoparentală e doar un preview pentru România Coaliției pentru Familie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet

Un mic reminder: Coaliția pentru Familie e organizația aia care se uită la The Handmaid’s Tale și ejaculează în grup, la fiecare episod.

E organizația aia care vrea să ne schimbe Constituția pentru ca familia să fie definită exclusiv ca uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Adio, familii monoparentale sau de alt fel.

E organizația aia care vrea să mai interzică niște chestii, precum avortul sau filmele cu temă LGBTQ de la Muzeul Țăranului. Coaliția pentru Familie e un cancer pe cale să ne schimbe societatea în care trăim... în rău, în direcția din serialul The Handmaid’s Tale.

De exemplu, Elisabeth Moss, actrița principală din The Handmaid’s Tale, ne avertiza că lucrurile din serial nu sunt chiar atât de SF, de fapt, ele au început deja să se întâmple în realitate.

Și așa este. Avem atacuri teroriste anti-feministe, avem peste tot în lume grupări care militează pentru interzicerea avortului, îl avem pe Trump, îl avem pe Putin, pe Dragnea, avem Coaliția pentru Familie (nu doar în România).

În acest week-end, internetul din România a fiert pe tema unui scandal numit Hollywood Multiplex vs. familia monoparentală. O mamă singură a încercat să cumpere un Family Pachet la cinematograful menționat, dar a fost refuzată pentru că mama și cei doi copii ai săi nu formau o familie. Trebuia să existe și un tată pentru ca totul să fie ok. Niciun alt fel de familie nu putea beneficia de oferta lor: familia este formată din mamă, tată și unul sau doi copii…. Atât!

Explicația halucinantă a angajaților a fost: „Doamnă, nu înțelegeți că nu există familii cu un singur adult? Familia are doi adulți și unul sau doi copii…sau, în cazuri mai rare, mai mult de doi….” La așa explicație, răspunsul mamei singure ar fi trebuit să fie „Under His Eye!”, să plece capul și să plece.

Raluca Zdrobiș, mama care a încercat să cumpere acel Pachet Family, a scris pe blogul ei:

Despre ce acceptare să vorbim noi? Despre ce integrare? Despre care Europa? Despre care restul lumii? În loc să evoluăm, ne întoarcem în evul mediu. Tare îmi este frică că data viitoare când mă duc la Hollywood Multiplex angajații de acolo mă alungă cu pietre pe motiv că nu am un bărbat cu mine și cum de umblu singură pe stradă, neînsoțită de către capul familiei. De aia nici nu mă voi mai întoarce…

Toată acestă întâmplare e doar un mic preview la cum ar arăta România Coaliției pentru Familie. Ești pregătit/pregătită pentru treaba asta? Pentru că dacă le iese, Pachetul Family nu va fi doar definiția cătorva bilete la un cinematograf obosit, ci definiția familiei din Constituția României. Dacă le iese referendumul cepefiștilor și pesediștilor și peneliștilor, atunci o mamă singură și doi copii nu vor mai forma o familie nici în ochii funcționarilor publici, nici în ochii oamenilor legii, nici în ochii autorităților etc. Ei voi fi protejați și justificați prin litera Constituției să de un răspuns ca cel al angajaților de la cinematograf: „Doamnă, nu înțelegeți că nu există familii cu un singur adult? Familia are doi adulți și unul sau doi copii…sau, în cazuri mai rare, mai mult de doi…

Apropo, Dragnea a anunțat că sezonul 3 din The Handmaid’s Tale ar putea începe în România, IRL, pe 10 iunie, odată cu organizarea referendumului pentru Familie.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

hollywood mutiplex coaliția pentru familie familia monoparentală familia tradițională
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde