„Sefu' la PSD” șochează cu declarațiile despre averea din Brazilia

Share
Tweet
Oare Dragnea se oftică de faptul că el nu a primit 50 de lei de la Soroș?

Liviu Dragnea, cunoscut în lumea politică drept „șefu’ la PSD”, tocmai a luat de proastă o țară întreagă, după ce a afirmat că nu are nici o afacere în Brazilia sau în altă ţară şi că nu are nicio legătură cu ancheta DNA.

Ba mai mult, pentru că marota Soroș prinde foarte bine la privitorii de posturi TV extrem de nocive pentru cei cu IQ indoielnic, acesta și-a continuat scenariul  susţinând că „totul pleacă de la omul de afaceri George Soros".

Într-un material trecut aminteam că lui Dragnea îi place să se dea mai neprihănit decât o călugăriță, în speranța că dacă scapă își vinde virginitatea altui partid, așa că acum acesta țșine să afirme că „s-au amestecat informaţii cu minciuni şi totul s-a denaturat foarte mult”.

„O să o iau inginereşte. Nu am nicio afacere în Brazilia, nu am afaceri într-o altă ţară, n-am transferat bani în Brazilia şi în nici o altă ţară. Declaraţia mea de avere este foarte clară”, a declarat liderul PSD la un post de televiziune preferat de domnia sa și colegii săi.

„Șefu’ la PSD” susține că nici o instituție nu și-a asumat informațiile din presă, în condițiile în care multe din aceste instituții sunt conduse de numiți politic.

Tot pleacă de la Soroș

„Nu există nicio asumare a DGIPI, nu este un document al acestui serviciu secret. Este o înşiruire de minciuni, de articole din presă apărute în ultimii 12 ani printr-o campanie susţinută. Mare parte din lucrurile scrise acolo au fost cercetate. Şi au fost date NUP-uri şi au fost puse din nou în acest mix şi au fost reluate. Eu am citit comunicatul DNA, nu mi-am văzut numele acolo. (...) Nu are cum să aibă nicio legătură cu mine nicio anchetă, pentru că nu am bani în Brazilia şi nu am făcut acolo nicio afacere", a afirmat preşedintele PSD, citat de Agerpres.

În cazul în care ați uitat cine este Soroș, este nenorocitul ala „care dădea” protestatarilor câte 30 de lei de câine și 50 de lei de persoană să iasă la proteste în iarnă.

„Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această ţară şi nu numai în această ţară. E simplu. E o certitudine că e o chestiune foarte organizată”, a susţinut Dragnea.

Potrivit lui „El Lider Maximo (dă Teleroman)”, PSD va avea o altă atitudine și nu va mai întoarce celalalt obraz.

Arată comentariile