Aici trebuie să ajungi vara asta - 5 dintre cele mai grozave parcuri acvatice din lume

Share
Tweet
Foto: YouTube

Ne aflăm în plină vară, iar distracția începe în parcurile acvatice. Dacă îți place aventura, dar și senzațiile tari provocate de tobogane, îți recomand 5 dintre cele mai grozave Water Park-uri din lume.

Tot ce trebuie să faci este să te urci în avion, iar distracția va fi pe val, la propriu.

Etnaland, Italia

Situat în insula Sicilia, provincia Catania, complexul Etnaland include un parc tematic-Parco della Preistoria și unul de distracții- Themepark, dar și un Aquapark. Aici distracția e la înălțime, iar junge splash este atracția complexului - o călătorie cu barca se termină cu o cădere dintr-un turn de la 30 de metri.

Action Aquapark, Bulgaria

Vecinii noștri se laudă cu un parc acvatic ce se întinde pe o suprafață de 36000 mp, situat în partea de nord a stațiunii Sunny Beach. Aici ai șansa să încerci toboganele de apă cu cea mai rapidă coborâre, peste 60 km / h viteză.

PortAventura Caribe Aquatic Park – Spania

La aproximativ 100 km sud de Barcelona se găsește unul dintre cele mai tari parcuri acvatice din Europa. Parcul de distracții este împărțit în 5 zone tematice– Mediterană, Vestul Sălbatic, Mexic, China și Polinezia.

Aquapalace, Praga, Cehia

Cel mai mare parc acvatic acoperit din Europa Centrală. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru un weekend perfect– hotel, sală de sport, saună, SPA, Water World.

Sandcastle Waterpark

Este cel mai mare parc acvatic acoperit din Marea Britanie. Aici trăiești senzații tari în roller-coaster, dar te dai și pe cel mai lung tobogan cu apă din lume dintr-un spațiu închis. Sandcastle Water Park are toate ingredientele necesare pentru distracție și adrenalină.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile