Acestea sunt cele mai frumoase piscine naturale din lume în care ar trebui să înoți cel puțin o dată-n viață

Share
Tweet
Piscine naturale Foto: instagram.com/the_jurnie; /juan_antnio_giovni_herdinand

Daca nu ți-ai planificat încă concediu, îți facem o invitație mai altfel.

Cum ar suna o vacanță într-o destinație unică, unde să înoți din zori și până seara în cele mai frumoase piscine naturale din lume. Ia cu tine costumul de baie, dorința de aventură și hai să ne răcorim, măcar virtual.

Hamilton Pool Preserve Austin, Texas, U.S

Hamilton Foto: istock.com

Piscina Hamilton cu apă și înconjurată de dale de calcar mari. Există si o mică cascadă cu un acoperiș cu scurgeri de calcar.

Cascada Victoria, Africa

Ceaţa care se ridică deasupra cascadei şi zgomotul care o însoţeşte i-au determinat pe băştinaşilor africani să o numească Mosi-oa-Tunya, adică fumul care tună. Membrii tribului se temeau atât de tare de puterea apei încât nu se apropiau niciodată de ea.

Grotta della Poesia, Roca Vecchia, Italia

Este renumită pentru rolul de piscină naturală desprinsă din poveşti şi pentru faptul că este un important site arheologic. Numele său provine de la posia, adică izvor de apă dulce în greaca veche.

Queen's Bath, Kauaʻi, Hawaii

Hai la o porție de înot în una dintre cele mai unice locații din lume.

Jacob's Well din Texas

Cunoscut drept cel mai popular și vizitat loc de foarte multi turiști, Jacob’s Well pare o groapă fără fund. ăsta este locul în care se întâlnesc cei mai mulți amatori de senzații tari.

Cenote Ik Kil, Mexic

Cenote Ik Kil Foto: istock.com

Groapa mare de 35 de metri, înconjurată de natura sălbatică formată de copaci şi plante tropicale, este o atracție destul de populară. Ajungi la apă coborând pe o scară sculptată în calcar.

Parcul Național Krka, Croația

Sau raiul natural creat de cele 7 cascade ale Râului Krka. Skradinski buk este unul dintre cele mai atractive părți ale parcului . Este un bazin masiv natural cu mari cascade de la un capăt la celălalt.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile