Aici poţi să trăieşti cu 300 de dolari pe lună

Share
35
Tweet
8 locuri unde poti sa o iei de la capat

Dacă ai zile în care vrei să o iei de la capăt într-un alt capăt de lume, bifează una dintre destinațiile pe care ți le propunem.

tumblr

Veliko Tarnovo, Bulgaria

euroways

Este un oraș situat în nordul Bulgariei, cunoscut ca „Orașul Țarilor". Situat pe malurile râului Iantra, orăşelul este comparat de turiști cu orașele franceze. Aici o sticlă de vin costă doar 80 de cenți, iar un apartament vă va costa aproximativ 200$ pe lună.

Český Krumlov, Cehia

worldofwanderlust

Este un orășel de basm, asemănător celor din jurul unui Castel antic, la 170 de km de Praga și 200 km de Viena. Este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din lume. Aici dai 400$ chirie pentru un apartament.

Avarua, Cook Islands

dxnews

Situate la aproximativ 2000 km de Noua Zeelandă, plajele din Avarua sunt la fel de superbe ca cele din Maldive. Poți închiria un apartament cu 130$ pe lună. Adică, toată viața te vei simți ca în vacanță.

Koh Thonsáy, Cambodgia

krabisamui

Situat în sudul Cambodgie, acest loc este un adevărat colț de rai, alcătuit din jungle și plaje. Aici vei găsi doar pescari și familiile lor. Ești liber să îți ridici în voie o casă oriunde dorești. Pentru 5$, pescarii îți vor găti orice din pește sau crabi proaspeți. Alte fructe de mare te costă 1-2$.

Guanajuato, Mexico

tagfly

Localizat chiar în inima Mexicului, aici poți închiria un apartament cu 150-200$ pe lună. Băuturile alcoolice costă în jur de 1$, iar o seară la cinema te costă 5$.

The Pearl Islands, Panama

pearlisland

Un arhipeleag ce se întinde pe 30 de kilometri la vestul Panama. Poți închiria o casă pe malul mării pentru 300$ pe lună.

Agonda Beach, Goa, India

my-travel-world

În Coasta sudică a Insulei Goa o sticlă de vin costă 50 de cenți, iar să închiriezi o casă de vacanță te costă 120$ pe lună. În plus, te poți plimba cu elefantul chiar pe plajă.

Ksamil Beach, Albania

gentlemint

Dacă visezi la o viață liniștită, sudul Albaniei este locul ideal. O sticlă de vin costă aproximativ 90 de cenți, iar un apartament ajunge să coste între 100 și 120$ pe lună.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile