După ce o sa vezi imaginile astea o să-ți dorești să ajungi aici

Share
Tweet
Palawan Foto: iStockphoto

Dacă vrei să trăiești o experiență "once in a lifetime", îți propun să “aterizăm” (măcar virtual) pe șezlong pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Palawan este visul oricărui muritor care iubește soarele și își dorește ca în vacanță să se relaxeze direct pe nisipul unui colț de rai.

Aici totul pare ca într-un basm. Natura sălbatică se împletește într-un mare fel cu satele tradiționale de pescari. Apele albastre se combină frumos cu cele de un verde smarald, în timp ce munţii împăduriţi par răsăriți direct din ocean.

Principala atracţie a insulei este râul subteran Puerto Princesa, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Cu o lungime de aproape 5 kilometri, Puerto Princesa este cel mai lung fluviu subteran din Asia şi al doilea cel mai lung din lume.

Pe insulă poți să ajungi cu vaporul sau cu avionul (o oră şi jumătate de zbor de Manila). Așadar verifică-ți agenda pentru lunile octombrie – mai ( asta este cea mai bună perioadă pentru vizite) și trece această insulă pe lista cu destinații de vacanță.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile