Festivaluri importante din lume la care trebuie să ajungi cu BFF

Share
Tweet
Foto: istock.com

Dacă ai chef de o ieșeală, îți propun o escapadă de weekend la braț cu cea mai bună prietenă.

Îți dau și câteva idei de locuri frumoase, din care o să vă întoarceți cu super amintiri și povesti pe care le veți spune chiar și nepoților.

Foto: Bustle

Tomorrowland, Belgia

N-ar trebui să ratați ediția de anul ăsta de Tomorrowland din Belgia, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. Muzică electronică, soare, flirt, dans, brățări colorate și de mână cu cea mai bună prietenă.

Burning Man, Nevada

Este festivalul ăla mare de artă și viață alternativă. Totul are loc în mijlocul deșertului Nevada pe fundul un lac care a secat acum câteva mii de ani, iar ce se întâmplă la Burning Man rămâne la Burning Man.

Balloon Fiesta, Marea Britanie

Sau cea mai mare fiestă europeană a baloanelor cu aer cald. Este un spectacol pe care trebuie să îl vezi măcar o dată în viață. Iar BFF-a ta merită o astfel de experiență, nu?

Sziget Festival, Budapesta

În fiecare an, timp de o săptămână, capitala Ungarie se transformă într-un oraș muzical. Pe lângă muzică, se desfășoară și alte evenimente culturale sau sportive.

Coachella, California

Renunță la toate nunțile din vara asta și salvează buget pentru festivalul de muzică Coachella din California. În fiecare an la acest festival vin cele mai mari vedete de la Hollywood.

Oktoberfest, Munchen

Cel mai mare festival al berii din lume vă așteaptă. Acest eveniment a devenit o tradiție anuală ce datează din 1810 când bavarezii celebrau nunta prințului Ludwig cu mare fast.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile