Aplicația asta îți aduce aminte constant că vei muri

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
10
Tweet
Foto ilustrativ

Știi cum e treaba aia cu "trăiește ziua de azi ca și cum ar fi ultima", nu? E frumos de pus în practică, dar nu-i ușor, așa că poate ai nevoie de ceva în plus care să te motiveze.

WeCroak este o aplicație simplă care te ajută în acest sens, dar trebuie să plătești 99 de cenți ca s-o ai. WeCroak îți aduce aminte că vei muri și, așa cum poate te așteptai, reminder-ile astea au rolul de a te face mai happy.

App-ul se bazează pe o filozofie din folclorul Buthan-ului care susține că trebuie să te gândești la moarte de 5 ori pe zi pentru a fi fericit.

WeCroak

"Am descoperit că dacă te gândești la propria mortalitate în mod constant, acest lucru te va ajuta să faci schimbările pe care ți le-ai propus, să accepți ceea ce trebuie și să let go la ce nu trebuie", se arată pe site.

Lucrurile funcționează destul de simplu - de 5 ori pe zi, la ore random, app-ul îți trimite o notificare - "nu uita, vei muri".

Dacă dai swipe, atunci ți se va arăta un citat care are legătură cu moartea și viața. Destul de interesant aș zice, mnu?

WeCroak

WeCroak nu-ți promite nimic, ci doar îți aduce aminte de inevitabil, așa că dacă ai nevoie să trăiești puțin mai accelerat sau cel puțin conștient, atunci te invit să dai cei 99 de cenți și să te bucuri de ea.

WeCroak

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile