Gabriela Firea modernizează spitale și școli din Chișinău cu banii bucureștenilor

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
199
Tweet
Sursă foto: facebook.com/gabifirea

În cazul în care ai uitat, Gabriela Firea este „primăreasa” Bucureștiului. N-ai uitat, normal, pentru că o pomenești de fiecare dată când te urci la volan sau într-un mijloc de transport în comun. Însă ea a uitat că are foarte multă treabă de făcut în București și s-a apucat să „modernizeze” și „revoluționeze” Chișinăul.

Chiar nu este o glumă! Iată ce scrie pe pagina ei de Facebook:

„Vom sprijini modernizarea unei maternități și a unui liceu din capitala Moldovei, donăm municipiului Chișinău două autobuze pentru înființarea unui traseu cultural, oferim tabere copiilor olimpici și invităm medicii molodoveni la cursuri de perfecționare în spitalele Municipalității.”

Ai auzit de vreo maternitate modernizată în București în timpul mandatului primăresei Firea? În unele școli din București cade tavanul peste copii, dar Primarului Bucureștiului îi arde de renovat licee prin alte orașe din alte țări, din banii bucureștenilor... Este transportul în comun din București atât de bine pus la punct încât să ne putem permite să donăm autobuze? E parcul auto al RATB-ului atât de numeros și performant încât să ne permitem să dăm și la alții?

Nu. Nu. Nu. Și nu.

Și atunci de unde acest delir și generozitate pe banii noștri?

Răspunsul este simplu: Gabriela Firea e în campanie electorală. Nu se comportă ca un primar preocupat de rezolvarea problemelor orașului pe care-l are pe mână, ci ca un candidat care vrea să câștige voturi.

Gabriela Firea se află la jumătatea mandatului și nu a făcut absolut niciun lucru notabil pentru București, doar bani la biserici, evenimente culturale și statui. Atât.

Și ca să încheiem pe o notă sămănătoristă, așa cum îi place tradiționalei Firea, iată acest citat despre schimbul de daruri între cele două „primărese”:

„I-am oferit Siviei Radu o ie și un album cu mănăstirile din România, iar primarul interimar al municipiului Chișinău mi-a făcut cadou tot o ie și o icoană.”

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile