Gabriela Firea se crede Elon Musk, spune că va construi tramvaie suspendate

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
248
Tweet
Sursă foto: facebook.com/gabifirea

Revoluția în trafic nici nu a început, dar continuă cu tramvaie suspendate, care vor trece pe deasupra capetelor noastre. Îți mai amintești de banda unică pentru RATB și ce s-a ales de acel proiect? Îți mai aduci aminte când Firea promitea transport în comun gratuit pentru toți bucureștenii?

Gabriela Firea nu e în stare să facă niște piste de biciclete, dar promite acum tramvaie suspendate și nu orice tramvaie, ci monorail.

„Într-o perioadă scurtă de timp - am început deja pregătirile tehnice -, vom demara lucrările pentru o linie de monorail. Este vorba despre tramvai suspendat şi material rulant. 80 de tramvaie suspendate vor fi implicate în acest concept - o rută Bucureşti - Măgurele şi Bucureşti - centura în zona de nord spre Ploieşti", a declarat Firea.

Ca să ne înțelegem: nu e mai ușor să faci monorail decât metrou, și știm cu toții cum se face un metrou în România, pe ce bani și pe ce perioadă de timp.

În plus, multe orașe care au avut monorail au renunțat la acest mijloc de transport, pentru că nu este rentabil și nu este practic. E pur și simplu o idee proastă.

Dacă tot visează „avioane”, Gabriela Firea mai bine promitea că va construi Hyperloop în București și că-l aduce pe Elon Musk în PSD.

De fapt, cu toții am fi iertat-o pentru multe dacă ar fi făcut măcar acele piste de biciclete, ca să poată bucureștenii să-și scoată la plimbare bicicletele oferite pomană de Firea, prin celebrele vouchere. Și astfel s-ar fi rezolvat și traficul din București, ar fi scăzut și poluarea și ar fi fost un bun început al „Revoluției în trafic”.

Însă Gabriela Firea se uită prea mult la The Simpsons:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile