Joi mănânci înghețată gratis în București, Cluj, Timișoara și Brașov

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
52
Tweet
Joi mănânci înghețată gratis în București, Cluj, Timișoara și Brașov

Ne place înghețata, vremea este perfectă pentru un astfel de desert, iar lucrurile sunt probabil și mai bune atunci când nu trebuie să dăm niciun ban pe ea, nu?

Joi, pe 24 august, între orele 11:00 și 14:00, are loc o campanie-dulce, devenită deja tradiție - UberIceCream. Utilizatorii serviciului din Cluj, Timișoara, Brașov și București vor putea apăsa un singur buton, iar înghețata le va fi livrată la destinație.

Foto ilustrativ

Campania este deja la cea de-a III-a ediție, însă este pentru prima oară când oamenii din celelalte 3 orașe, în afară de Capitală, se vor bucura de această ofertă.

În 2017, înghețată pe care o vei primi vine de la Betty Ice, cel mai mare producător românesc de înghețată - compania a lansat 5 produse noi, din gama de top, așa că toți cei care comandă Uber în intervalul de mai sus, vor putea să le încerce.

Foto ilustrativ

Ce trebuie să faci:

- Deschide aplicația joi, 24 august, în intervalul orar 11:00 - 14:00

- În partea de jos a ecranului va apărea un card special "UberIceCream" – apasă pe săgeata din dreapta și se va deschide automat ecranul principal de comandă

- Dacă ai permis accesul aplicației la serviciile de localizare, adresa va fi setată automat în locul în care te afli.

UberIceCream

- În caz contrar, sau dacă vrei să comanzi la o altă adresă, setează manual adresa apăsând pe săgeata din dreptul adresei, de pe hartă

- Apasă butonul "Comandă": un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a-ți aduce gratuit înghețată (ești rugat frumos să te întâlnești cu șoferul partener afară, deoarece nu va putea parca mașina pentru a-ți aduce înghețata la ușă).

Foto ilustrativ

E ușor de înțeles de ce această campanie este una dintre cele mai îndrăgite ale brand-ului, nu? A început în 2012, cu livrări de înghețată în șapte orașe din Statele Unite și a crescut de la an la an: 33 de orașe din 10 țări în 2013, 144 de orașe din 38 de țări în 2014, 254 de orașe din 58 de țări în 2015 și peste 400 de orașe din 69 de țări în 2016.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile