Liviu Dragnea îi oferă lui Hagi motive în plus să plece din România - „Vă dați seama unde ne ducem?”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
12
Tweet
Sursă foto: facebook.com/liviudragnea.ro

Printre românii care vor să plece din România, sătui fiind felul în care este condusă țara, se numără și Gică Hagi. A spus treaba asta în urmă cu ceva vreme, dar acum Dragnea i-a oferit motive în plus să facă acest pas.

Hagi a avut un mesaj plin de indignare, după ce Liviu Dragnea a anunțat că vor fi construite 400 de stadioane noi din bani publici, dar niciunul dintre acestea nu era destinat pentru orașul Constanța.

„Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Se fac stadioane în toată țara! Aud că se fac și prin cine știe ce comune... Mai trebuie la o comună să se facă stadion frumos și la Constanța... nu se poate! Sau nu e în plan! Și sunt la bani... Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanța. Orașul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie... Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubește prea mult fotbalul și a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă dați seama unde ne ducem?", a spus Hagi la conferința de presă de duminică, după meciului Astra - Viitorul (0-2).

Dragnea a anunțat că se vor construi stadioane la Focșani, Alexandria (12 milioane de euro) sau în Turnu Măgurele (3 milioane de euro), dar nu și în Constanța. Hagi este singurul care a investit în județul Constanța, ultima bază sportivă fiind construită din banii săi, la Ovidiu.

De asemenea, stadionul Farul, locul unde a debutat cel mai bun fotbalist al României, este lăsat în paragină.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile