Acum e clar că PSD e partidul infractorilor, Liviu Dragnea le-a cerut scuze public pușcăriașilor

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
40
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

N-a fost de-ajuns că după aplicarea legii grațierii mascate, 1 din 5 condamnați pentru diverse infracțiuni, printre care și viol și omor, au fost puși în libertate, iar statisticile arată că peste 70% din beneficiari se vor întoarce după gratii, făcând alte mii de victime.

Zilele trecute, Liviu Dragnea (președintele PSD și al Camerei Deputaților) le-a cerut scuze public pușcăriașilor, pentru că nu a reușit să facă mai multe pentru ei.

Dacă nici acum nu-ți este clar ca PSD este mafia deghizată în partid politic, infractori în costume scumpe și care pozează în apărătorii democrației, atunci înseamnă că ești pur și simplu orb.

Este absolut clar că acest partid are o singură misiune, nu aceea de a ne face viața mai bună, ci de a le face viața mai ușoară lor, infractorilor, celor care și-au inventat averi imense din bani publici, ăia din care trebuiau să se facă spitale, școli, autostrăzi etc.

Într-o țară în care mor oameni în spitale din cauza mizeriei și lipsei de medicamente, Liviu Dragnea a ales să-și ceară scuze nu pacienților, nu bolnavilor care se sting din viață în condiții inumane, ci pușcăriașilor. Este absolut dezgustător!

Ce este și mai groaznic este că Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor i-a amintit lui Dragnea că el este singurul condamnat pentru infracțiuni de abuz în serviciu, care a instigat la deturnarea banilor destinați copiilor orfani sau plasați în grija statutului ori a persoanelor defavorizate, pentru a fi folosiți în interes de partid.

Ăsta-i Liviu Dragnea. Ăsta-i PSD.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile