Vrei să câștigi echivalentul a 1000 de burgeri pe lună? McDonald's România face angajări

Share
Tweet
McDonald's

Ești în căutare de un job și nu știi unde să te uiți mai exact? Ești genul care-și dorește să lucreze într-un mediu mișto, cu multe oportunități de promovare și unde să trăiești experiențe care să te dezvolte?

Dacă răspunsul la cele de mai sus este "da", atunci avem o propunere pentru tine. McDonald's România face angajări și caută 1000 de oameni la nivel național.

Compania a lansat o campanie de recrutare sub deviza "Mi se potrivește" și a hotărât să-și spună mesajul prin eroii campaniei, adică fix prin angajați.

Scopul a fost unul foarte simplu - cei care lucrează aici pot spune cel mai bine cum stau lucrurile de fapt, de ce aleg să facă asta și cum au evoluat în carieră.

Angajatorul a făcut un pas curajos și a decis să clarifice puțin legendele sau prejudecățile create în jurul brandului, așa cum povestește și Irina Panaite, director resurse umane, în cadrul Premier Restaurants România:

"Mi se potrivește"

"Ascultăm oamenii din echipă și încercăm să le înțelegem cât mai bine nevoile. Ascultăm ce ne spun și cei care vin să se angajeze la noi.

De-a lungul timpului, am aflat nenumărate motive pentru care jobul la McDonald’s e potrivit și pentru studenți și pentru oameni care caută să evolueze în carieră, și pentru seniori, dar și pentru oameni care caută stabilitate și recompense pe măsura efortului depus.

Am decis să fim mai clari în a transmite beneficiile de a lucra la McDonald’s, dincolo de prejudecăți sau de legende – prezentăm jobul așa cum e el, din gura celor care îl fac azi. Am decis să nu spunem povești în noua campanie de recrutare, ci să dăm cuvântul oamenilor din echipă cu povești reale. Ei sunt adevărații eroi".

"Mi se potrivește"

Îți sună bine cele de mai sus? Atunci află că se caută oameni pe pozițiile:

 • Lucrător în restaurant (Crew Member)
 • Guest Experience Leader
 • Manager Trainee
 • Hostess
 • Barista

În ceea ce privește beneficiile pe care McDonald's România le oferă, enumerăm următoarele:

"Mi se potrivește"
 • flexibilitate
 • posibilități clar stabilite de promovare și dezoltare
 • o echipă unită
 • training
 • bonusuri
 • burse
 • o carieră

Și cum bine știm că "money makes the world go round", îți spunem că salariul de intrare la McDonald’s este de 3.250 lei brut, în care sunt incluse bonusurile individuale sau de echipă, bazate pe implicare și performanță, acordate în mod constant.

Compania încurajează performanța și motivarea celor care lucrează aici și drept dovadă, în perioada 1 iunie 2017 – 31 mai 2018, aproximativ 550 de angajați au fost promovați în poziții superioare.

În ceea ce privește valorile companiei, McDonald’s consideră diversitatea angajaților un punct cheie în structura companiei.

Fiecare angajat are parte de un program flexibil de muncă și este recompensat dacă are 1, 3, 5, 10, 15 sau 20 de ani vechime. Spre exemplu, un manager trainee are posibilitatea ca în 2 ani să conducă un restaurant McDonald’s.

"Mi se potrivește"

Cum faci să aplici

În România, există 72 de restaurante McDonald’s, iar programele de recrutare au loc pe tot parcursul anului, zeci de interviuri fiind organizate zi de zi, în spațiile companiei.

Dacă ești interesat de un job aici, poți vizita restaurantul preferat, poți profita de prezența echipei de resurse umane la cele mai importante târguri de cariere sau poți vizita site-ul oficial. Poți lăsa CV-ul direct în restaurant sau poți aplica online aici.

"Mi se potrivește"

Scurt background:

McDonald’s este în România de 23 de ani și este unul dintre cei mai importanți angajatori ai acestei țări.

N-o spunem noi, ci statisticile - de 4 ani, compania a primit în fiecare an titlul de "Cel Mai Bun Angajator din România", conform studiului AON.

Există peste 4500 de angajați la nivel național, iar peste 200.000 de oameni ajung zilnic în restaurantele McDonald’s. Ce zici, ți-ar plăcea să lucrezi aici?

Link

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile