Nu trebuie să ne pierdem încrederea în James Franco

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
James Franco

James Franco e genul ăla de actor pe care ori îl iubești, ori îl urăști, însă un lucru e 100% sigur - nimeni nu-i poate contesta talentul.

Ce-i drept, în ultima vreme, Franco a apărut în tot felul de producții indie dubioase "Memoria", "The Adderall Diaries", "King Cobra", dar a și regizat niște semi-mizerii - "In Dubious Battle" and "The Sound and the Fury".

După cum ziceam, nimeni nu-i poate lua calitățile actoricești, deși de multe ori parcă se pierde de pe drumul drept și începem să uităm de ce l-am iubit.

James Franco

"127 Hours", "Spring Breakers", "I Am Michael" sunt filme care i-au făcut dreptate și în mod cert același lucru se va întâmpla și cu noul proiect în care este implicat - James Franco va juca într-un film semnat de Coen Brothers.

Este vorba despre un Western în 6 părți care poartă numele de "The Ballad of Buster Scruggs". Alături de Franco vor mai juca și Tim Blake Nelson, Tyne Daly, Zoe Kazan, Stephen Root și Ralph Ineson.

James Franco

James se pare că va juca în cea de-a doua parte a filmului - "Near Algodones". Criticii de film susțin că actorul a fost întotdeauna fantastic atunci când s-a lăsat pe mâna regizorilor - Danny Boyle i-a scos la iveală cea mai vulnerabilă parte din el în "127 Hours", iar Harmony Korine a reușit să-l transforme într-un personaj memorabil de ciudat pentru rolul din "Spring Breakers".

Cel mai probabil, frații Coen vor face la fel. Cei doi sunt foarte exigenți când vine vorba de casting și stiu să folosească într-un mod uimitor calitățile actorilor aleși, astfel încât aceștia să dea ce-i mai bun din ei pentru rol.

James Franco

Franco nu a abordat niciodată genul western, așa că în mod cert va fi o premieră. Nu știm încă dacă filmul va fi comedie sau dramă, dar implicarea lui Franco pare să ne spună că producția va avea parte de ambele.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile