Samsung nu renunță: explozivul Galaxy Note 7 revine pe piață

Share
11
Tweet
Samsung GALAXY Note Fan Edition (foto: youtube.com)

Samsung face tot posibilul să-și spele imaginea după scandalul telefoanelor-bombă de anul trecut. Galaxy Note 7 revine pe piață în Coreea de Sud, dar sub o altă denumire și cu mici ajustări.

Ca să nu bage frica în potențialii clienți, noul smartphone a renunțat la cifra 7 și se prezintă pur și simplu drept „GALAXY Note Fan Edition”. Acesta a luat naștere din piesele neutilizate din gama Note 7, retragerea modelului de pe piață în octombrie 2016 lăsând în urmă o mulțime de componente perfect „sănătoase” în fabrici.

GALAXY Note Fan Edition, versiunea Blue Coral (foto: youtube.com)

Problema Note 7-urilor care luau foc aleatoriu a fost bateria, așa că Note Fan Edition vine cu una mai mică: 3200 mAh, în locul mamutului original de 3500 mAh. Software-ul beneficiază și el de un update, trecând de la Android 6.0.1. Marshmallow la versiunea 7.0 Nougat. Prețul dispozitivului este mai mic decât al părintelui său înfocat: aproximativ 2.400 RON. Asta înseamnă cu vreo mie de lei mai puțin decât Note 7.

Samsung GALAXY Note Fan Edition ajunge în magazinele din Coreea de Sud pe 7 iulie, în 400.000 exemplare. Dacă se va bucura de succes acolo, reprezentanții firmei sunt dispuși să extindă gama la nivel internațional. Rămâne de văzut dacă brandul și prețul redus vor convinge fanii să cumpere noul model sau dacă aceștia vor continua să sufle și-n iaurt.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile