Tricouri într-o inimă să le porți când ți-e inima mai zglobie

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Mai bine visez

Mereu promovăm designeri din afară și colab-uri celebre, dar ce-ar fi să ne mai uităm, din când în când, și în ograda României?

Pe plan local, două tinere mega simpatice și talentate, s-au luat de mână și au creat ceva minunat, cu mult suflet, de purtat. Vorbesc despre Raisa Beicu și Madi Andronic și colecția lor - "Tricouri într-o inimă".

A iubi ca-n codru

"Fix acum, la mijlocul verii, când ne mutăm de pe o insula pe alta, noi două ne-am tot dat întâlniri la terasele Bucureștiului și am croit o serie de șapte – număr – magic – tricouri într-o inimă.

Adicătelea, de purtat când ți-o fi inima mai zglobie sau când oi avea drag să pui pe tine un text scris de Raisa și ilustrat de Madi", au notat cele două tinere creative.

SuperSuperstiție

Pentru mine a fost dragoste la prima vedere când le-am văzut, așa că am vrut să-ți dau și ție de veste, poate vei simți la fel. Dacă da, le poți comanda de aici.

A fi într-o inimă
Nimic în afară de tot
Te-am căutat și m-am găsit
Ai toată iubirea înainte

Despre Madi

Madi face obiecte din ceramică și ilustrează zâne, texte, cărți, zile bune, magii. A studiat ilustrația în Londra și acum își face de cap pe hârtie și porțelan pentru clienți din toată lumea. www.madiandronic.com

Despre Raisa

Raisa citește, scrie, se duce toată ziua bună-ziua în mediul rural și vorbește cu săteni. Lucrează în comunicare de cinci ani de zile și cam tot ce are de zis zice pe site-ul personal: www.raisabeicu.ro.

Raisa Beicu x Madi Andronic
Fetele

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile