Un nou incident la metroul din București - o femeie a fost amenințată: „Nu scapi de mine”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
112
Tweet
Sursă foto: metrorex.ro

Nu puțini erau cei care se temeau că teribila crimă de la metroul din București ar putea avea un efect de bulgăre de zăpadă și că vor exista persoane care vor încerca să o copieze. În această dimineață a mai avut loc un incident similar în stația de metrou Piața Unirii 2.

O femeie a reclamat la Poliția Metroului că o altă femeie a încercat să o omoare și a ameninţat-o, spunându-i: „Nu scapi de mine”. De această dată, poliția a luat în serios plângerea și a pus deja în circulație fotografii cu suspecta, cerând ajutorul cetăţenilor pentru identificare.

Sursă foto: Poliția Română

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Sursă foto: Poliția Română

Later edit:

În jurul orei 11:30 poliția a adus la audieri o femeie, suspectată că ar fi cea din cazul noului incident înregistrat la metrou. Încă nu se știe cu siguranță dacă este vorba despre persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a depus plângerea.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile