Vlad Voiculescu a anunțat că va candida la alegerile din 2020, singura șansă ca Bucureștiul să scape de Firea

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
18
Tweet
Sursă foto: facebook.com

Astăzi, Dacian Cioloș a depus în sfârșit actele pentru înființarea partidului său: Mișcarea România Împreună. Era cazul să se întâmple și acest lucru, chiar dacă numele noului partid este cât se poate de neinspirat.

În fine, un motiv de bucurie este faptul că din partidul lui Cioloș va face parte și Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii din cadrul guvernului tehnocrat. Tot astăzi el a anunțat că va candida la viitoarele alegeri locale din 2020.

„Da, în momentul ăsta m-am enervat suficient. O să fac tot ce ţine de mine”, i-a spus Vlad Voiculescu lui Răzvan Exarhu în emisiunea Morning Glory, de la Rock FM.

Existau zvonuri că Voiculesc ar avea această intenție, dar acum ele au fost confirmate.

Vlad Voiculescu are 35 de ani, el este cel care a iniţiat „reţeaua citostaticelor”, alcătuită din voluntari care timp de mai mulţi ani au transportat în România, fără să solicite niciun beneficiu material, medicamente esenţiale în tratamentul cancerului, care nu se găseau deloc în spitalele şi farmaciile româneşti. De asemenea, el e implicat în mai multe proiecte sociale în special în domeniul sănătăţii. De exemplu, este iniţiatorul MagiCAMP şi a fost vicepreşedinte şi trezorier al European Cancer Patient Coalition.

Bucureștenii ar trebui să înțeleagă de pe acum că un primar ca Vlad Voiculescu ar putea însemna schimbarea în bine a acestui oraș, care seamănă din ce în ce mai mult cu un bolnav în stadiul terminal, iar Firea nu pare să facă altceva decât să-i țină aprinsă o lumânare într-o mână și cu cealaltă să-l sape.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile