YouTube Premium și YouTube Music sunt cele mai noi și mai mișto servicii anunțate de Google

Bianca Bârsan

Street Style
Share
15
Tweet
YouTube Music & YouTube Premium

Dacă abia așteptai momentul în care să poți asculta muzica preferată pe YouTube în timp ce dai scroll pe Instagram sau ștergi DM-uri de la tipi thirsty, iată că Google nu te lasă la greu.

Serviciul ”extra” oferit până în prezent de companie, YouTube Red, dispare în 2018 și este înlocuit, începând de săptămâna viitoare, de YouTube Premium și YouTube Music. Ambele servicii permit activarea opțiunii de „play in background”, adică de redare a muzicii chiar și atunci când aplicația nu este deschisă. Hooray, așadar, pentru lung așteptatul moment în care să putem da play și reveni, apoi , fără nicio teamă că muzica s-ar opri, la clasicele mesaje și emailuri.

Cele două noi servicii vor avea un price plan similar cu cel YouTube Red, 9.99$ (sau gratuit, în cazul în care nu te dreanjează ad-urile) pentru YouTube Music, și 11.99$ pentru YouTube Premium, care promite content original sub formă de seriale, filme ș.a.m.d.

YouTube Music

Ce e nou și poate chiar refreshing, dacă nu ar fi un pic creepy, este faptul că YouTube Music se bazează pe algoritmi nou dezvoltați, dar și pe si sisteme de localizare, ce îi permit noului serviciu să îți recomande playlisturi și artiști noi nu doar în funcție de preferințe personale și istoric, ci și în funcție de locația ta. Gândește-te că tocmai ai ajuns la sală și te-ai plictisit de playlistul tău cu remixuri dancey ale pieselor lui Beyonce: ce faci? Păi, cum ce faci? Nu faci nimic, că doar YouTube Music știe unde ești și știe și ce vrei să asculți. Stai să vezi acum playlist de sală.

În plus, YouTube Music îți vine în ajutor și atunci când cauți „piesa aia pe care a pus-o Theuțu la Manasia, cum era, aa... ceva cu un bărbat mai luxos? Da, asta era”. Ce înseamnă asta de fapt este că serviciul ăsta nou e capabil să găsească piese pe care tu, din varii motive, nu ți le amintești atât de bine, dar pe care le-ai mai asculta o dată și poate le-ai adăuga chiar în playlisturile tale.

Ce trebuie să mai știi este faptul că YouTube Music vine la pachet și cu un nou design - ceea ce înseamnă o nouă aplicație, reimaginată, ușor asemănătoare din punct de vedere estetic cu Spotify, dar și cu o aplicație nou-nouță de desktop - căci browser-ul e ded, am dreptate?

YouTube Music

YouTube Premium

Pe lângă acces nelimitat la tot ce oferă YouTube Music, YouTube Premium promite să livreze conținut video original - sub formă de comedii, drame, horror films, dar și reality show-uri & multe altele - din întreaga lume. Pe lângă asta, YouTube Premium îți permite și descărcarea conținutului video despre care îți povesteam, este complet ad-free și, la fel ca YouTube Music, poate rula în background.

Cele două noi opțiuni YouTube vor fi disponibile începând de săptămâna viitoare în doar câteva țări (Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Canada, Rusia, Regatul Unit și câteva alte state europene), însă sperăm să ajungă și la noi, cât mai curând.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile