5 locuri din București unde găsești cocktail-uri extra yummy

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
5 locuri din București unde găsești cocktail-uri extra yummy

Vara parcă se dă strigare la băuturi răcoritoare, fresh și extra yummy, nu zici?

Dacă ești fan cocktail-uri și nu știi pe unde să mergi prin București pentru a bea unul care să-ți încânte toate papilele gustative, îți propun 5 locuri mișto din oraș. Rămâne doar să te mobilizezi și să te duci să le încerci:

Vara bem cocktail-uri

Laboratorul de cocktailuri

Pe strada Stavropoleos, la numărul 8, vei găsi la etajul 1 acest laborator nebun, unde se prepară cocktail-uri care mai de care mai interesante, inedite și colorate.

Laboratorul de cocktailuri
Laboratorul de cocktailuri

Sunt absolut sigură că vei găsi ceva pe gustul tău aici și nu uita că Laboratorul de cocktailuri este destinația ideală și pentru zilele în care vrei să îmbini ceva bun de băut cu distracția și dansul.

Laboratorul de cocktailuri
Laboratorul de cocktailuri

Interbelic Cocktail Bar

Dacă tot am menționat mai sus de distracție și băuturi delicioase, atunci n-ar trebui să ratezi nici Interbelic Cocktail Bar, poziționat pe Calea Victoriei, la numărul 17. Barul este deschis zilnic, iar cocktail-urile le poți savura începând cu ora 5 după-amiază.

Interbelic Cocktail Bar

Ai o groază de opțiuni din care poți alege, iar dacă ești încă nehotărât, roagă frumos barmanul să-ți pregătească ceva în funcție de preferințele tale. Nu vei fi dezamăgit, garantez!

Interbelic Cocktail Bar

Energiea

Anii trec peste București și Energiea rămâne, în continuare, unul dintre locurile mele preferate. Design-ul, atmosfera, oamenii, vibe-ul, meniul - toate mi se par bine gândite și mă fac să mă simt confortabil.

Energiea
Energiea

Cocktail-urile de aici sunt yum, dar poți încerca fătă probleme și smoothie-urile sau limonadele, mai ales dacă nu ești mare fan alcool - sunt făcute din ingrediente naturale și, plus de asta, arată mega bine.

Energiea
Energiea

Newton Bar

Barul de pe Jean Louis Calderon nr.56 are recenzii excelente pe TripAdvisor și este deschis încă din anul 2000. Oferta de cocktail-uri este foarte variată și cred că-i poate satisface și pe cei mai mofturoși dintre voi.

Newton Bar
Newton Bar
Newton Bar

Expirat - Halele Carol

Cei de la Expirat ne-au obișnuit deja ca vara să lanseze câteva tipuri de cocktail-uri noi și nu pot spune că-mi pare rău.

Expirat
Singleberry. Expirat

Atât pe terasa spațioasă și urbană de la Halele Carol, cât și pe malul mării din Vama Veche, băuturicile-senzație sunt prezente și te așteaptă să te bucuri de ele.

Fresh Key. Expirat

BONUS - Re:Modelier

Re:Modelier oferă mic-dejun, burgeri și salate la parter, iar la etaj te așteaptă să-ți faci de cap. Nu puteam să nu menționez și cocktail-urile de aici, mai ales că arată foarte bine și au un gust super bun. Uită-te spre exemplu la imaginea de mai jos și zi drept, nu te convinge să dai o fugă după birou până aici?

Re:Modelier

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile