De la cocktail-uri servite în pungi de perfuzii până la scaune înlocuite cu paturi de spital - Astea sunt cele mai neobișnuite baruri din lume

Share
Tweet
Foto: Instagram/sipndiplounge, paolo_nobili

Pentru că în curând vine perioada vacanțelor, celor însetați și dornici de aventură și distracție le recomandăm cele mai cool baruri din lume, în care trebuie să ajungă să-și potolească setea.

Sip'n Dip Lounge, Montana

Între câteva reprize de înot poți degusta o cocktail sub apă. Imaginile nu mai au nevoie de cuvinte. Dă-i play și hai să savurăm virtual o bere rece.

HR Giger Bar, Elveția

Giger Bar este un local tematic conceput pentru fanii Alien.

Das Klo, Berlin

Das Klo Bar, localul care a luat fața muzeelor din Berlin. Pregătește-te să ai parte de o experiență unică. Vei fi surprins cu tot ceea ce se întâmplă în interior.

Madame Claude, Berlin

Dacă Berlin este destinația pentru următorul concediu, trebuie să ajungi la Madame Claude. Tavanul este decorat cu scaune și mese, astfel că ai impresia că te afli într-o cameră întoarsa cu susul în jos.

Cahoots, Londra

The Clinic din Singapore

Amplasat în cartierul Clarke Quay, din centrul oraşului Singapore, Clinic este un bar cu tematică de spital. Cocktailuri sunt servite în pungi de perfuzii, iar scaunele au fost înlocuite cu paturi de spital și scaune cu rotile.

Rum Doodle Bar, Nepal

Robot Restaurant, Tokyo

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile