Actrițele MARVEL cer să se facă un film doar cu supereroine

Share
Tweet
Colaj: Scarlett Johansson, Tessa Thompson și Zoe Saldana

Kevin Feige, președintele Marvel, crede că e o idee super.

Ideea îi aparține Tessei Thompson, cea care a interpretat-o pe Valkyrie în „Thor: Ragnarok”. Într-o ședință de brainstorming pe tema viitorului universului cinematografic Marvel, i-a propus președintelui companiei un film în care mai multe supereroine să-și unească forțele. Brie Larson, Zoe Saldana și Scarlett Johansson au susținut-o, spunând că nu-i de ajuns ca personajele feminine să interacționeze doar în „Avengers: Infinity War”, ci că merită un întreg film dedicat lor.

Kevin Feige, președintele Marvel (Foto: commons.wikimedia.org)

Kevin Feige pare să fie total de acord, din spusele Tessei: „Cred că Kevin Feige e foarte încântat de idee și, dacă te uiți la ce s-a întâmplat deja în Faza 4 (a Universului Cinematografic Marvel) cu mine și Valkyrie și povestea noastră, apoi în Black Panther, femeile sunt la putere. Există un interes – se lucrează la <<Captain Marvel>>, fac și un film cu Black Widow – există interes în a avea femei în prim-planul acestei etape”.

Să nu uităm că președintele Marvel ia în calcul posibilitatea să-l transforme și pe Thor în femeie. Nu, nu să-i pună silicoane lui Chris Hemsworth, ci acesta să se retragă și să-i predea ciocanul Mjölnir unui personaj feminin.

Până una-alta, rivalii de la DC ar putea fi primii care lansează un film „all-female” cu supereroi. „Gotham City Sirens” a fost anunțat încă din 2016 și va reuni anti-eroinele Poison Ivy, Harley Quinn (Margot Robbie) și Catwoman. Se zvonește că și Jared Leto va reveni în rolul lui Joker cu ocazia asta, dar încă nu avem vreo dată de lansare.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile