„The Rock” a fost detronat. Ăștia sunt cel mai bine plătiți 5 actori din lume

Share
25
Tweet
Dwayne Johnson în „The Tooth Fairy” (foto: reddit.com)

În 2015, cel mai bine plătit actor din lume era Robert Downey Jr. În 2016, „Iron Man” a fost detronat de Dwayne „The Rock” Johnson. Iată că acum se suie altcineva pe tron: Mark Wahlberg.

#1 – Mark Wahlberg

Mark Wahlberg în posterul pentru „Deepwater Horizon”

Conform celor de la Forbes, fostul rapper Mark Wahlberg tocmai a devenit cel mai bine plătit actor din lume, cu venituri de 68 milioane $ încasate în perioada 1 iunie 2016 – 1 iunie 2017. Chiar dacă cel mai recent film al său (Transformers: The Last Knight) e o mizerie, a dezamăgit la box office și a fost demolat de critici, Wahlberg și-a făcut treaba și a încasat un salariu frumușel. Alte proiecte în care s-a implicat recent sunt „Deepwater Horizon”, „Patriots Day”, „Daddy's Home 2” și „All the Money in the World”, ultimele două aflându-se momentan în post-producție și urmând să apară la finalul anului în cinema.

#2 – Dwayne „The Rock” Johnson

„The Rock” într-un poster pentru „Baywatch”

Chiar dacă a coborât pe locul 2, Dwayne „The Rock” Johnson își poate îneca amarul în cele 65 milioane $ acumulate în ultimul an. „Baywatch” și – evident – „The Fate of the Furious” l-au ajutat enorm în acest sens, plus reboot-ul „Jumanji: Welcome to the Jungle” pe care nu și-l dorea nimeni.

#3 – Vin Diesel

Vin Diesel (foto: youtube.com)

Pe locul trei îl întâlnim pe colegul lui Johnson din „The Fate of the Furious”, Mark Sinclair. N-ai idee cine-i ăsta, nu? E numele real al lui Vin Diesel, care a încasat în perioada 1 iunie 2016 – 1 iunie 2017 nu mai puțin de 54.5 milioane $. Asta mulțumită - în primul rând - seriei Fast & Furious, dar să nu uităm nici de rolurile lui în „xXx: The Return of Xander Cage” sau „Guardians of the Galaxy Vol. 2”, unde-i face vocea îndrăgitului Groot.

#4 – Adam Sandler

Adam Sandler (foto: youtube.com)

Locul 4 în top este ocupat de Adam Sandler, actor renumit pentru faptul că joacă numai în filme proaste. Să știi că nu-i adevărat – îți recomand „Click” ca să te convingi. Și „I Now Pronounce You Chuck & Larry ” e destul de amuzant. Oricum, să revenim la subiect: Sandler a încasat 50.5 milioane $ în ultimul an, iar o parte însemnată din sumă vine din contractul său cu Netflix.

#5 – Jackie Chan

Jackie Chan (foto: youtube.com)

Surprinzător, Top 5 e completat de Jackie Chan, care a adunat 49 milioane $ în perioada menționată mai sus. Spun surprinzător, pentru că Chan n-a jucat recent în nimic notabil. A apărut în titluri precum „Kung Fu Yoga” (5,3 pe IMDB), „The Nut Job 2” (4,4 pe IMDB), iar până la finalul anului îl vom mai vedea în „Journey to China: The Mystery of Iron Mask”, „The Foreigner” și „Bleeding Steel”. Se pare că Chan se îmbogățește în mare parte mulțumită producțiilor sale din China.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile