Cam tot ce trebuie să știi despre cum a fost la Emmy Awards 2017

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Reed Moran, regizoarea "The Handmaid's Tale"

La cea de-a 69-a ediție a Premiilor Emmy s-a stabilit care au fost cele mai bune seriale din sezonul 2016 - 2017, dar și actorii care au jucat în ele.

Evenimentul a fost unul plin de surprize, iar dacă ești curios cum a decurs seara, atunci uite care au fost cele mai interesante momente:

Alec Baldwin a câștigat premiul "Best Supporting Actor" pentru modul în care l-a interpretat pe Donald Trump, în cadrul Saturday Night Live. În mod evident, actorul nu a ezitat să vorbească și despre președintele SUA în timpul discursului său.

Dolly Parton, Jane Fonda și Lilly Tomlin, fetele din clasicul film "9 to 5" s-au reunit pe scenă pentru a prezenta un premiu. Ele au anunțat "Best Supporting Actor in a Limited Series".

Lena Waithe a devenit prima femeie afro-americană care a câștigat un Emmy pentru că a scris într-o comedie, și anume Master of None. Ea a împărțit premiul cu actorul principal și creatorul show-ului, Aziz Ansari, dar a oferit și un speech emoțional despre membrii comunității LGBTQ.

Lena

Nicole Kidman l-a sărutat pe buze pe Alexander Skarsgard, după ce el a fost anunțat că a câștigat la categoria - "Best Supporting Actor in a Limited Series". Un moment cel puțin interesant, mai ales că Nicole a venit însoțită de soțul ei.

Ah, și tot la acest capitol, aruncă o privire și pe discursul actriței (Kidman) despre violența domestică.

Este al doilea an când Sterling K. Brown pleacă acasă cu un Emmy, de data aceasta fiind premiat la categoria "Outstanding Lead Actor" (este prima oară în 19 ani când un bărbat de culoare primește acest premiu).

Donald Glover este primul afro-american care a câștigat la categoria "Outstanding Director in a Comedy Series". El a plecat acasă cu 2 Emmy-uri, de fapt, câștigând și la categoria "Lead Actor in a Comedy Series".

Kevin Spacey s-a comportat ca un tată mândru cu Julia Louis-Dreyfys și i-a înregistrat tot discursul. Actrița a câștigat la categoria "Outstanding Lead Actress in a Comedy Series" pentru rolul ei din Veep, unde o joacă pe Selina Meyer.

Kevin Spacey mega fericit

Julia a făcut la rândul ei istorie și a devenit persoana cu cele mai multe Emmy-uri câștigate pentru un singur rol. Anul acesta a luat cu ea acasa cel de-al 6-lea premiu consecutiv pe care l-a câștigat la această categorie. Kevin Spacey a fost mai mult decât fericit pentru ea.

Kevin Spacey fericit pentru Julia

Tot la capitolul premiere se încadrează și Riz Ahmed - el a devenit primul bărbat cu origini asiatice care a câștigat un premiu pentru munca lui de actor în cadrul premiilor Emmy.

Riz a câștigat la categoria "Outstanding Lead Actor in a Limited Series or Movie" pentru rolul său din The Night Of, unde-l joacă pe Nasir "Naz" Khan.

Riz Ahmed

Iar seria de premiere nu se termină aici, deoarece Reed Moran, regizoarea "The Handmaid's Tale", a devenit prima femeie, în ultimii 22 de ani, care a câștigat la categoria "Outstanding Directing for a Drama Series".

Reed

Felicitări tuturor și chiar dacă mă bucur pentru toate aceste momente istorie, nu pot să nu mă întreb - voi realizați că suntem în 2017 și ABIA ACUM unii oameni au avut șansa la un premiu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile