Colin Farrell joacă într-un film atât de twisted, încât îți va bântui mintea

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
25
Tweet
The Killing of a Sacred Deer
The Killing of a Sacred Deer

Dacă ți-e dor de un film care să se joace cu mintea ta și să-ți lase un sentiment apăsător și ușor anxios, atunci întoarce privirea spre noua producție a regizorului Yorgos Lanthimos.

"The Killing of a Sacred Deer" continuă trendul ultimelor sale filme și ne poartă în viața tulburată a unei familii. Steve este un chirurg carismatic, dar este forțat să facă un sacrificiu enorm după ce viața lui începe să se ducă la vale.

Declinul începe din cauza unui adolescent pe care Steve l-a luat sub aripa sa și a comportamentului său care ia o turnură sinistră.

The Killing of a Sacred Deer

Distribuția este fantastică - Colin Farrel este chirurgul, Nicole Kidman o joacă pe soția lui, iar Alicia Silverstone este mama tânărului problematic. O să-i mai vezi pe marile ecrane și pe Raffey Cassidy, Bill Camp, Barry Keoghan și Sunny Suljic.

The Killing of a Sacred Deer

Așa cum ne-a obișnuit deja, Yorgos nu ne prezintă doar drama unor oameni aduși împreună de circumstanțe tragice. "The Killing of a Sacred Deer" aduce elemente amuzante, ciudate, dar și foarte relevante.

Ah, și să nu uităm coloana sonoră - fii pregătit să auzi cea mai deranjantă versiune a piesei "Burn", interpretată de Ellie Goulding.

The Killing of a Sacred Deer

Filmul este făcut după un scenariu pe care Lanthimos l-a scris alături de Efthymis Filippou, cel care a scris și ultimele trei filme ale regizorului grec.

"The Killing of a Sacred Deer" a fost filmat anul trecut în Cincinnati și a avut premiera în 2017 la Cannes, unde a primit foarte multe aprecieri. A apărut primul trailer și te invit să-i dai play.

PS: După cum ziceam, Yorgos Lanthimos are un stil foarte twisted, așa că-ți recomand și filmele sale - "Dogtooth" și "The Lobster".

"Dogtooth" spune povestea a trei adolescenți care trăiesc izolați, fără să poată ieși din casă, deoarece părinții lor extra-protectivi le-a spus că pot ieși doar când le va cade caninul.

"The Lobster" ne duce într-o societate distopiană, unde oamenii singuri au la dispoziție 45 de zile să-și găsească o pereche, altfel vor fi transformați într-un animal pe care au dreptul să și-l aleagă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile