Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio vor face un nou film împreună

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio

Bromance-ul dintre Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio este în continuare intens, iar faptul că cei doi vor colabora la un nou film împreună transmite asta cu siguranță.

În 2018, Scorsese va lansa "The Irishman", un film despre mafie în care rolurile principale vor fi jucate de Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci.

Regizorul are o pasiune pentru acest gen, așa că va face un follow-up poveștii cu adaptarea după "Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI", unde Leo va avea rolul principal.

Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio

Echipa de vis revine în atenția noastră și era și cazul, având în vedere că n-au mai colaborat din 2013, de la "The Wolf of Wall Street", film nominalizat la 5 categorii la Oscar, printre care și Best Picture, Best Director pentru Scorsese și Best Actor pentru Leo.

Killers of the Flower Moon, scrisă de David Grann de la The New Yorker, urmărește crimele făcute celor de la Osage Indian din Oklahoma, din 1920, după ce s-a descoperit petrol pe pământul lor.

Marty și Leo

Moartea misterioasă a membrilor tribului a fost, la acea vreme, unul dintre cele mai mari cazuri pentru FBI. Dacă vrei să-ți faci o idee mai clară, uite ce spune rezumatul cărții:

"In desperation, the young director, J. Edgar Hoover, turned to a former Texas Ranger named Tom White to unravel the mystery. White put together an undercover team, including one of the only American Indian agents in the bureau. The agents infiltrated the region, struggling to adopt the latest techniques of detection. Together with the Osage they began to expose one of the most chilling conspiracies in American history".

Martin Scorsese și Leonardo DiCaprio

Scenariul a fost adaptat de Eric Roth, câștigător de Oscar și responsabil pentru filmele "Forrest Gump" și "The Curious Case of Benjamin Button".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile