Moș Crăciun demon, anvelopa ucigașă și alte filme cu subiect ridicol

Share
Tweet
Poster oficial pentru „Rubber”

Imaginația chiar nu are limite. O dovedesc filmele despre care vom vorbi în continuare - filme cu premise atât de ridicole, încât sunt șocat că au fost finanțate.

Teeth (2007)

„Teeth” e povestea unei adolescente neobișnuite pe nume Dawn. E purtătoarea de cuvânt a unui grup creștin de suport pentru persoane abstinente. Viața ei trece printr-o întorsătură neașteptată când un amic o violează și rămâne fără penis. Dawn descoperă că vaginul ei i-a mușcat organul tipului. Un search pe Google îi dezvăluie că suferă de ceva numit „vagina dentata”, adică p***rica ei e dotată cu colți ascuțiți și are abilitatea de a mușca atunci când nu-i convine un „musafir”. Următoarea victimă e chiar ginecologul, care rămâne fără patru degete în timpul unui control... Cred că ai prins ideea filmului.

Hammerhead (2005)

Cunoscut și sub numele de SharkMan (Omul-Rechin), filmul spune povestea unui savant al cărui fiu a murit de cancer la rinichi. La cinci ani după tragedie, cercetătorul îi invită pe insula lui pe medicii care i-au lăsat copilul să moară, dându-i zero șanse de supraviețuire. Cu ocazia asta, savantul dezvăluie că Paul – de fapt – nu a murit, ci a fost salvat printr-un tratament cu ADN de rechin. Singura problemă e că experimentele l-au transformat pe Paul într-o creatură jumate’ om, jumate’ rechin, iar acum tatăl-savant vrea să se răzbune pe medicii care nu și-au făcut datoria la timp: își eliberează monstruosul fiu dintr-un acvariu imens și-l pune să-i atace.

Santa's Slay (2005)

Toată viața ta a fost o minciună. Nu pentru că Moș Crăciun ar fi un personaj fictiv, ci pentru că – de fapt – e o entitate malefică. „Santa’s Slay” ne învață că Moșul e rezultatul unei nașteri virgine puse la cale de Diavol, ceea ce-l face – practic – Antihristul. 25 Decembrie a fost întotdeauna Ziua Căsăpirii pentru el, o sărbătoare în care se distra măcelărind oameni nevinovați. Totul s-a schimbat în anul 1005 d.Hr., când Moșul a pierdut un meci de Curling în fața unui înger, iar acesta l-a condamnat să livreze cadouri anual timp de o mie de ani. Iată-ne ajunși acum în 2005: Moș Crăciun își poate relua obiceiurile sângeroase.

Rubber (2010)

Spre finalul anilor ’90, undeva printr-un deșert din California, anvelopa Robert prinde viață fără vreun motiv anume. După ce învață să stea pe verticală și să se rostogolească, anvelopa descoperă o poftă insațiabilă de a strivi. Calcă sticle, calcă scorpioni, calcă tot ce-i iese în cale. Mai mult decât atât, se pare că roata Robert are abilități psihokinetice pe care le folosește pentru a face iepuri și ciori să explodeze. Gluma se îngroașă când anvelopa pune ochii pe o femeie care conduce prin deșert. Noul scop în viață al lui Robert e s-o distrugă.

The Happening (2008)

Premisa filmului e oarecum interesantă, dar regizorul M. Night Shyamalan a reușit s-o transforme pur și simplu într-un film despre frunze malefice. Ideea e că plantele s-au săturat de neglijența speciei umane față de mediul înconjurător, așa că au început să producă o toxină care îi face pe oameni să se sinucidă pe bandă rulantă. Toxina e răspândită cu ajutorul vântului, deci putem spune că filmul are doi antagoniști. Repet: ideea o fi interesantă, dar execuția de de-a dreptul ridicolă. Cele mai înfricoșătoare scene se vor a fi prim-planuri cu frunze foșnind prin copaci.

Batman & Robin (1997)

Iubesc filmul ăsta, dar trebuie să recunosc că e retardat. De fapt, îl iubesc tocmai pentru că e retardat. Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) e un savant nebun care nu poate trăi decât la temperaturi foarte, foarte mici, așa că e dependent de un costum criogenic alimentat de diamante. Planul lui e – practic – să declanșeze o nouă Eră Glaciară, așa că se aliază cu Poison Ivy, o botanistă nebună care vrea să umple întreaga planetă cu plante. Cum se îmbină armonios planurile lor rămâne un mister până-n ziua de azi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile