NOIZZ a vorbit cu Emily Beecham, actrița din „Into the Badlands“

Share
11
Tweet
Emily Beecham

Emily Beecham are toate motivele să-i placă rolul din „Into the Badlands“.

După starleta de mâna a doua din „Hail, Caesar“ şi fragila emoţional Retty Priddle din „Tess of the D’Urbervilles“ (ca să nu mai spunem de Isabelle March din „The Thirteenth Tale“, apropo de fragilitate), personajul Văduvei pare să o răzbune pe actriţă. Pregătirea pentru rol a fost diferită, provocările altele, povestea aparte.

Emily Beecham

Well, „Mother’s here!“ again, pentru că avem un nou sezon din „Into the Badlands“, ocazie cu care am vorbit cu Emily Beecham despre ce urmează să vedem în partea a doua a serialului.

Premiera are loc pe AMC, în noaptea de duminică spre luni (19 spre 20 martie), de la 04.00, sau pentru cei mai puţin matinali, pe 20 martie, de la ora 22.00. Şi un detaliu tentant: sezonul 2 vine cu un bonus de 4 episoade, are 10 în total, spre deosebire de primul care a avut doar 6.

Emily, ce ne poți spune despre cum evoluează personajul tău în noul sezon?

Faţă de primul sezon, pot spune că acum personajul meu este mult mai puternic. Îşi dă seama că numai încrederea în ea însăşi o va face să conştientizeze puterea pe care o deţine. Chiar şi lumea din Badlands realizează cine este Văduva cu adevărat. Cât despre ceilalţi baroni, dacă într-o primă fază nu o luau foarte în serios, acum încep să o vadă ca pe o ameninţare reală.

Cum te-ai pregătit pentru acest rol? Exceptând orele de artă marțială, te-ai uitat şi la alte filme cu același subiect?

Să te uiţi la alte filme cu arte marţiale, cum ar fi cele cu Jackie Chan, de exemplu, e puţin descurajator pentru mine, ca actor, pentru că nu prea ai cum să-l egalezi. Pe de altă parte, nu m-am inspirat nici de la alte persoane care practică acest sport. Ştii cum e, corpul duce atât cât poate. Pot spune că toţi cei din distribuţie, inclusiv eu, ne-am forţat limitele şi am dat tot ce-a fost mai bun din noi. Iar faptul că am fost nevoită să îmi testez limitele a fost suficient din punctul meu de vedere, ca pregătire pentru acest rol.

Crezi că ai ceva în comun cu Văduva?

Sunt multe lucruri pe care le admir la ea! Îi plac provocările - detaliu pe care îl iubesc! -, este un personaj care inspiră şi căruia îi place să lupte pentru egalitate în Badlands.

Emily Beecham

Ce te-a convins să accepți rolul?

Era ceva diferit! Până la „Into the Badlands“, nu mai jucasem un astfel de personaj. M-a atras, deci, noutatea pe care mi-a adus-o genul acesta de interpretare. Apoi, mi-a mai plăcut toată povestea asta din serial, care îl face unic. Mă refer la universul fantastic, la personajele originale, la denumirile interesante – chiar şi la numele eroinei mele, Widow, care sună altfel. Pe scurt, a fost o experienţă completă, din care am învățat multe şi care mi-a pus la încercare limitele fizice.

Găseşti vreo asemănare între lumea din „Into The Badlands“ și lumea reală, cea în care trăim?

Cred că întreaga poveste din serial reflectă o anumită realitate. Da, există asemănări între lumea din Badlands şi lumea noastră, un exemplu ar fi lupta pentru egalitate şi ideea de a-ţi face vocea auzită. Universul de-aici e ca o versiune fantastică a realităţii.

Ai spus într-un interviu că îţi plac filmele independente. Ne-ai putea face un top 3 al preferinţelor tale?

Din ce am văzut recent, vă recomand „Blue Is the Warmest Colour“, „Manchester by the Sea“, care e incredibil, şi „Elles“, cu Juliette Binoche, pe care îl găsesc foarte bun.

Mai am o ultimă curiozitate: care este replica ta favorită din „Into the Badlands“?

„Mother’s here!“/„Mama e aici!“ – este şi replica pe care o folosesc cel mai des.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile