Noul trailer Mr. Robot anunță un sezon 3 extrem de sinistru

Bianca Bârsan

Street Style
Share
28
Tweet
Mr. Robot

Cel mai nou sezon Mr. Robot are premiera pe 11 octombrie, după cum anunță contul oficial de Twitter.

Sezonul 3 Mr. Robot se anunță a fi unul tare întunecat, sinistru, dar și exciting și cu o poveste mult mai complicată decât până acum. În urmă cu doar câteva zile, producătorii show-ului au lansat și trailer-ul oficial, de atlfel, extrem de creepy.

Nu există nicio formă de dialog în clipul de 1:10 minute, intitulat Democracy, însă pe fundal răsună performance-ul vorbit, cu același nume, al lui Leonard Cohen, which adds to the ambiance. Ah, și sunt foarte, foarte multe măști fsociety prezente, și parcă și un moment în care vedem un grup de soldați - ce să mai, suspans la maxim.

Chiar dacă nu avem atât multe detalii în trailer pe cât ne-am fi dorit, e bine că știm că Elliot, personajul lui Rami Malek, supraviețuiește, după ce, în finalul sezonului 2, fusese împușcat. Mai mult chiar, creatorul serialului, Sam Esmail, spune că surpriza va veni nu de aici, ci din implicarea Angelei, prietena lui Elliot din show, în tot scandalul E-Corp - The Dark Army. Rămâne de văzut ce ne-așteaptă, dar până atunci, dă play la trailer & get excited!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile