Bumblebee e filmul Transformers pentru care merită să te entuziasmezi, cu un regizor care promite mult

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
sursă foto: captură YouTube.com

Franciza Transformers scapă de Michael Bay și îl aduce pe genialul regizor Travis Knight, care a debutat cu animația Kubo and the Two Strings (2016), nominalizată la Oscar.

Este o schimbare radicală, de la un regizor de fast-food cinematografic la unul care ar putea face mici capodopere, așa cum a fost și Kubo.

Filmele Marvel au pariat încă de la început pe această mișcare, de a aduce regizori vizionari, în detrimentul celor care livrau blockbustere pe bandă rulantă, și se pare că au avut numai de câștigat.

De această dată, filmul va fi plasat în California anilor '80 și se pare că Knight va miza mai mult pe o poveste emoționantă, de prietenie între Charlie Watson (Hailee Steinfeld) și simpaticul și naivul robot, decât pe explozii și scene de acțiune, deși nici acestea nu vor lipsi.

De asemenea, actrița principală este Hailee Steinfeld, cea care a făcut un rol magistral în True Grit, alături de Jeff Bridges. Ce-i drept, a trecut mult timp de la acel rol, iar Hailee s-a transformat între timp într-o câtăreață de pop cu zeci de milioane de vizualizări la fiecare clip pe care-l urcă pe YouTube.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile