De ce toate actrițele care vor lua parte la Globurile de Aur 2018 vor fi îmbrăcate în negru

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
13
Tweet
Sursă foto: flickr.com

Un protest inedit a fost anunțat pentru această ediție a galei de decernare a premiilor Globurile de Aur. Toate actrițele prezente se vor îmbăca în negru. Va fi cu siguranță o imagine impresionantă și care va transmite un mesaj puternic în lumea întreagă.

În acest fel, ele vor protesta față de inegalitatea de gen, dar şi pentru recunoaşterea valului de acuzaţii de hărţuiri şi agresiuni sexuale care au ieșit la suprafață în acest an.

Așadar, inclusiv actrițele nominalizate şi cele care vor înmâna premii, vor purta doar ținute sobre, de doliu, de culoare neagră.

De asemenea, regizoarea Jennifer Siebel Newsom este cea care a iniţiat campania #AskHerMore, prin care propune jurnaliştilor care vor fi prezenţi pe covorul roşu să pună întrebări despre puterea pe care media o are de a influenţa lumea, dar și, de exemplu, cum se face că la categoria „cel mai bun regizor” au fost nominalizaţi cinci bărbaţi albi și nicio femeie.

Cea de-a 75-a ediţie a premiilor Globurile de Aur va avea loc pe 7 ianuarie 2018, la Los Angeles. Gala va fi prezentată de vedeta TV Seth Meyers, iar filmul Shape of Water a primit cele mai multe noinalizări, 7.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile