Toți supereroii sunt îngenuncheați în primul teaser pentru „Avengers: Infinity War”

Share
Tweet
The Avengers în 2012 (foto: youtube.com)

Există, în sfârșit, un teaser pentru următorul film Avengers, intitulat „Infinity War”. Clipul a fost prezentat weekendul ăsta la convenția D23 din Anaheim, California. Din păcate, nu a fost uploadat și pe net, dar fanii prezenți au povestit în detaliu ce s-a petrecut pe ecran.

D23 e, practic, versiunea Disney a convenției Comic Con. E un eveniment prin care firma lui Mickey Mouse își promovează viitoarele proiecte, iar weekendul acesta Avengers 3 a fost în centrul atenției. E puțin probabil ca teaserul să fie uploadat pe net, fiind mai degrabă un cadou oferit exclusiv fanilor care și-au cumpărat bilete pentru a participa la D23. Chiar și așa, am aflat care-i treaba cu el.

Se pare că filmulețul începe cu Gardienii Galaxiei zburând prin spațiu în nava lui Star-Lord, când deodată se izbește ceva de parbrizul lor. E însuși Thor, care-i întreabă mirat prin geam „Who the hell are you?”. Fiul lui Odin e tuns scurt, ceea ce înseamnă că scena are loc după evenimentele din „Thor: Ragnarök”.

Thor: Ragnarok (foto: youtube.com)

Altundeva prin univers, Peter Parker/Spider-Man merge cu autobuzul. I se declanșează pentru prima oară Spider-Sense (simțul pericolului), semn că trebuie să-și îmbrace costumul și să se pregătească de luptă. Spoiler pentru „Homecoming”: Omul-Păianjen poartă în teaserul ăsta costumul metalic pe care i l-a oferit Tony Stark la finalul lui „Homecoming”, ceea ce înseamnă că – până la urmă – Spidey i-a acceptat oferta de a deveni un Avenger.

Rând pe rând, apar toți supereroii pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor pe marele ecran. Captain America a trecut printr-o schimbare de look, fața lui fiind acum acoperită de-o barbă. Black Widow a făcut la fel, vopsindu-se blond. Mă rog, irelevant.

Thanos - „I'll do it myself” (foto: youtube.com)

Îl vedem pentru prima oară în acțiune pe Thanos, inamicul public #1 al Universului Cinematografic Marvel. A tot apărut până acum prin scene post-credits și s-a mai vorbit despre el ocazional, dar acum se dă jos din tronul său plutitor și trece la fapte. Antagonistul spulberă orice erou care-i iese în cale, dezvăluindu-și mănușa decorată cu Pietrele Infinității. Se pare că a reușit să le adune pe toate, ceea ce îl face oficial omnipotent, iar la finalul clipului se pregătește să arunce cu o întreagă planetă în Răzbunători. Na, vremuri disperate cer măsuri disperate.

Multe personaje, multă acțiune, multe explozii. Ar trebui să fim încântați de acest all-star mash-up unic în cinematografie, dar mie îmi cam sună a supraaglomerare. Când ai zeci de personaje la dispoziție, n-ai cum să-ți faci prea mult timp pentru fiecare în parte. Chiar sunt curios dacă Marvel va scoate cel mai epic film de până acum sau o dezamăgire colosală.

„Avengers: Infinity War” debutează în cinematografe pe 4 mai 2018. Până atunci, vom pune și noi mâna pe două-trei trailere și vom putea discuta mai mult.

Arată comentariile