Tom Hardy devine VENOM într-un nou trailer genial și extrem de promițător

Share
38
Tweet
Tom Hardy / Venom Foto: Youtube

Asta tot așteptam noi de luni întregi! A fost așa greu?! RĂSPUNDE, SONY!

Mă refer la Sony Pictures Entertainment, studioul care se tot chinuie să lanseze universuri cinematografice ca „The Amazing Spider-Man”, „Ghostbusters” sau „The Dark Tower”. Au ajuns renumiți în industria filmului pentru planuri mărețe și eșecuri pe măsură. Totuși, cu „Venom” au acum toate șansele să-și spele imaginea.

Foto: Youtube

După ce teaser-ul din februarie a refuzat să ne arate ceva concret, în noul trailer vedem – în sfârșit – chipul monstrului eponim! Nu e prea diferit de versiunea lui Topher Grace din „Spider-Man 3”, dar vedem îmbunătățiri la capitolul CGI, o mai mare atenție la detalii și un plus de expresivitate. Per total, e mai amenințător.

Topher Grace vs. Tom Hardy Foto: Youtube

Vedem cu ocazia asta că sunt mai mulți simbioți, mai multe organisme de-alea negre ca smoala care fuzionează cu o gazdă și le conferă super-puteri. Ca în mai toate poveștile „origin”, probabil că Eddie Brock (Tom Hardy) va trebui în punctul culminant să se lupte cu alte personaje înzestrate cu aceleași abilități ca ale lui. Așa s-a întâmplat în „Iron Man”, „The Incredible Hulk”, „Doctor Strange”, „Ant-Man”, „Man of Steel” - cam în toate, serios acum...

Una bucată simbiot Foto: Youtube

Eddie Brock, un reporter tupeist care „urmărește oameni ce nu vor să fie urmăriți”, ajunge cumva să se unească cu unul dintre simbioții extratereștri din laborator. Îl vedem debusolat, înfricoșat, șocat de abilitățile extraordinare care se declanșează fără voia lui. Oricând e în pericol, simbiotul acționează în locul lui și ne oferă câteva momente epice.

Foto: Youtube

Trailerul îl numește oficial „anti-erou”, deci va trebui să ne obișnuim cu ideea că nu-l vom urmări în luptă cu Spider-Man. E filmul lui, povestea lui, iar antagonistul colectiv presupun că e compania care experimentează cu simbioții pe oameni. Un concept similar cu „Deadpool”, dacă stai să te gândești.

Indiferent ce ne-a pregătit regizorul Ruben Fleischer, ne-a convins cu promo-ul ăsta. Suntem entuziasmați și optimiști, nerăbdători să vedem mai repede filmul la cinema.

Apropo, „Venom” are premiera în România pe 5 octombrie. Pe tine te-a convins?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile