Cele mai frumoase 10 locuri din Bucuresti unde să mănânci un desert bun

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
398
Tweet

Vrei să-ți scoți prietenul/prietena în oraș la un desert bun într-un loc frumos, dar nu știi unde? Sau pur și simplu ai chef de niște #foodporn? Păi, atunci, lista asta-i exact ce-ți trebuie.

Am selectat 10 locuri frumoase din București, în care vei găsi deserturi delicioase, ce te vor face să vrei să le instagramizezi înainte de a înfige lingura în ele:

1. Atelierul de Tarte - adresă: Bulevardul Ion Mihalache 20

Atelierul de Tarte este un loc micuț și intim, plin de bunătăți și, în mod evident, tarte delicioase.

2. French Revolution - adresă: Bd. Aviatorilor 8A

French Revolution este o cofetărie artizanală specializată în rețete autentic franțuzești. Revoluția din numele acestei cofetării vine de la faptul că își propune să revoluționeze una dintre cele mai savuroase prăjituri din lume: eclerul.

Dacă-ți plac eclerurile, nu o să pleci dezamăgit de aici.

3. La Folie - adresă: Str. Franceză, Nr. 13

La Folie se descrie ca un brand construit din pasiune pentru patiseria artizanală, inspirat din arhitectura și atmosfera cafenelelor franțuzești.

Fiecare dintre locațiile La Folie propune o varietate de produse premium, create după rețete perfecționate în propriile laboratoare.

Un loc pe care merită să-l încerci.

4. Creamier - adresă: Benjamin Franklin, nr. 5

Creamier este un loc destul de simplu, dar cu o frumusește aparte. Ei se descriu ca locul unde cafeaua de specialitate a întâlnit înghețata artizanală. Având în vedere că în poza de mai sus avem niște conuri de înghețată umplute cu cappuccino, n-ai niciun motiv să nu-i crezi.

5. Ana Baking Co. - adresă: Calea Dorobanți, nr. 134

ANA Baking Co. are ceva din aerul cafenelelor din New York. Așadar, aici vei găsi o atmosferă newyorkeză, sandwich-uri și supe calde, salate lejere, cafea bună, dar și deserturi delicioasele

6. Moritz Eis - adresă: Str. Episcopiei nr. 6

La Moritz Eis vei găsi înghețată artizanală 100% naturală, fără coloranți și fără aditivi. Un lucru mare, pentru că, dacă te uiți pe etichetele de pe cutiile de înghețată din comerț, te vei îngrozi de faptul că nu conțin aproape nimic natural.

7. Maison des Crêpes Aviatorilor - adresă: Emanoil Porumbaru 81

La Maison des Crêpes vei găsi savoarea și gustul autentic al clătitelor franțuzești într-o locație urbană, intimă, unde pasiunea pentru fine dining se întâlnește cu tradiția celui mai iubit desert din lume.

Deci, atunci când ai poftă de clătite, aici trebuie să mergi.

8. Cremeria Emilia - adresă: Strada Franceză 38-42

Cremeria Emilia din Centrul Vechi al Bucureștiului este locul perfect pentru a încerca unele dintre cele mai gustoase înghețate din București, dar și prăjituri preparate după rețete italienești.

9. Zã Lokal - adresă: Calea Victoriei 214

Deserturile de la Ză Lokal nu sunt chiar cele mai ieftine, dar sunt absolut delicioase și porțile sunt mari, numai bune de împărțit în doi.

10. Grand Cafe Van Gogh - adresă: Smârdan 9

Nu știu dacă mai trebuie să adaug ceva la poza asta... orice comentariu e de prisos. Este #foodporn materializat și trebuie să-l încerci și tu, indiferent de numărul de calorii, care nu pare tocmai mic.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

București restaurante locuri de ieșit unde ieșim desert dulciuri prăjituri
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde