Alborosie și Morcheeba sunt doar câteva dintre numele care vor cânta la Bucharest GreenSounds Festival 2017

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Bucharest GreenSounds Festival 2017

Vara încă nu s-a încheiat și petrecerile continuă - după ce am dansat la Summer Well, vine vremea să ascultăm și alte trupe mișto, la Bucharest GreenSounds Festival 2017.

Eventul, ajuns deja la cea de-a 4-a ediție, se promovează ca fiind cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică din Capitală, și va avea loc în perioada 18-20 august, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

Artiștii invitați sunt din zonele muzicale Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop sau Jazz, iar lineup-ul 2017 nu arată rău deloc.

Bucharest GreenSounds Festival 2017

ALBOROSIE, îndrăgitul artist italian de muzică reggae, vine în București alături de trupa The Shengen Clan, după concertele din Franța și Slovenia.

Artistul mondial, cunoscut și drept Puppa Albo, va urca pe Main Stage vineri, 18 august, demonstrând încă o dată fanilor din România că nu putem vorbi despre cultura reggae fără să îi amintim piesele care au făcut istorie.

Bucharest GreenSounds Festival 2017

MORCHEEBA, trupa de trip hop din UK, formată din Skye Edwards și Ross Godfrey, care ne-a bucurat de-a lungul anilor cu melodii precum "Enjoy the ride", "Otherwise", "Big Calm", "Gimme your love" și "Gained the world", vine la GreenSounds sâmbătă, 19 august!

Trupa a fost înființată în anul 1995 și a lansat 8 albume care s-au vândut în peste 10 milioane de copii care au răsunat în peste două decenii de turnee.

Skye, solista trupei Morcheeba, are una dintre cele mai apreciate și recunoscute voci, iar chitara psihedelică a lui Ross transformă melodiile într-o experiență de neuitat.

Bucharest GreenSounds Festival 2017

Trupa olandeză de rock alternativ DE STAAT concertează în Parcul Herăstrău din Capitală sâmbătă, 19 august!

Cu primul album lansat în anul 2009, formația a adunat un număr impresionant de premii și nominalizări, concertând pe scenele unor festivaluri de renume precum Sziget și Glastonbury.

Pe lângă muzica apreciată de public, De Staat este recunoscută și pentru videoclipurile inovative ale unor piese precum "Pep Talk", "Sweat Shop", "Get It Together", "Make A Call" și multe altele.

Bucharest GreenSounds Festival 2017

Duminică, 20 august, pe Main Stage vor urca trupele JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph și THE BASEBALLS!

În ultimii cinci ani, JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph au susținut peste 150 de show-uri internaționale, având în playlist piese ce îmbină genurile Soul, R&B și Jazz cu ritmuri electronice.

Excentricii de la THE BASEBALLS transformă melodii moderne celebre în piese reprezentative stilului rock’n’roll al anilor ’50 și ’60, acestea fiind mai mult decât simple cover-uri, datorită reorchestrărilor ingenioase.

Programul muzical este completat în cele trei zile de artiști români îndrăgiți din zonele Hip-Hop, Rap, Alternativ, Reggae, Jazz, Soul sau Electro: Subcarpați, Pixels, The Mono Jacks, Damian Drăghici, Radu Almășan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D’Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, DJ Dox, DJ Hefe și DJ Teo.

Bucharest GreenSounds Festival 2017

Se anunță 3 zile pline de muzică și voie bună. Tu mergi?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile