Bucharest Photofest 2017 sau de ce să nu ratezi acest festival al bucuriei vizuale

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
56
Tweet
Bucharest Photofest

Bucureștiul este un oraș al contrastelor, iar asta se vede la fiecare pas pe care-l facem pe străzile sale - mix-uri de vechi și nou, tradițional și urban, modern și istoric, toate aceste caracteristici îi asigură farmecul și unicitatea în rândul capitalelor europene.

Ce-i drept, știu, nu este chiar cel mai ușor și non-stresant lucru din lume să trăiești aici zi de zi, dar constant se întâmplă evenimente cool, iar ăsta este un avantaj demn de menționat și avut în vedere.

Bucharest Photofest 2017

Pe 25 septembrie, Bucureștiul va fi plin de culoare și ne va dezvălui un adevărat spectacol vizual, datorită Bucharest Photofest 2017, cel mai important festival internațional de fotografie al Capitalei.

Lansat sub sloganul "Let’s get visual!" și cu un conținut deosebit, Bucharest Photofest îsi propune să aducă în oraș, sub ochii noștri, frumusețea în manifestările ei artistice și să ne implice într-o poveste culturală din care toți să ieșim mai bogați.

Organizatorii îl consideră "cel mai intens festival de fotografie din România" și ar fi păcat să ratăm așa ceva, nu crezi?

Cele peste 35 de evenimente de anul acesta - expoziții, proiecții de filme, dezbateri, workshopuri, master classes și prezentări de portofoliu - vor crea o atmosferă specială de efervescență cultural-vizuală din care nu avem cum să nu facem parte, fie că suntem profesioniști sau iubitori de fotografie și cultură.

Bucharest Photofest 2017 are ca temă generală "fotografia documentară", va evidenția artiștii și cultura din Suedia, și va avea loc în perioada 25 septembrie - 8 octombrie.

Bucharest Photofest 2017

Vei putea să vezi o groază de artiști internaționali (Canada, Suedia, Fâșia Gaza, S.U.A., Germania, UK, Franța, Cehia sau Israel) care își vor expune lucrările și-și vor împărtăși poveștile în mijlocul publicului din România.

Bucharest Photofest e despre vizual, despre expunere la mai mult frumos decât de obicei. Despre reacție și schimbare a modului de a vedea, despre educaţie vizuală. Cool, huh?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile