Tot ce știm despre cea mai veselă petrecere a anului - Balkanik Festival, ediția 7

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
BalKaniK Festival

Balkanik Festival este una dintre cele mai vesele și pline de viață petreceri ale Bucureștiului, iar anul ăsta am stat cu emoții, deoarece inițial s-a anunțat că nu va mai avea loc.

Organizatorii au făcut un anunț public pe 27 iulie, iar Primarul Sectorului 1 a organizat o ședință extraordinară de consiliu pe data de 31 iulie.

În cadrul ședinței, Balkanik Festival a fost votat în unanimitate, de către toți consilierii Primăriei Sector 1, iar roțile event-ului s-au pus iar în mișcare.

Festivalul va avea loc în perioada 8-10 septembrie, însă nu la Grădina Uranus, așa cum ne-a obișnuit, ci la Gara Regală Băneasa, cu intrare liberă.

BalKaniK Festival

Ediția cu numărul 7 aduce o groază de nume populare, așa că nu-ți rămâne decât să-ți iei la tine încălțările alea comode, de dans, și să te simți liber pe muzica din jurul tău.

- Fanfare Ciocârlia ft. Adrian Raso cu proiectul Devil’s Tale (Canada & România) - Mitsoura ft. Jawhar cu proiectul comun Yallah Bye (Ungaria & Tunisia)

- Dikanda (Polonia)

- Kollektif Istanbul (Turcia)

- Barcelona Gypsy Klezmer Orkestra (Spania)

- Kermesz a l’Est (Belgia)

- Superstar Orkestar (Suedia)

- Baltic Balkan (Lituania).

BalKaniK Festival

Balkanik Festival este primul și cel mai mare festival internațional de world music din România și Europa de Sud-Est care aduce traditiile în contemporan.

Evenimentul se bucură de recunoaștere internațională, primind pentru al treilea an consecutiv EFFE LABEL, oferită printr-un program-pilot al Comisiei Europene, gestionat de Asociaţia Festivalurilor Europene, acordat festivalurilor europene remarcabile. Festivalul are o componentă internaţională puternică, având ca parteneri internaționali televiziunile Mezzo şi Euronews.

BalKaniK Festival

Mai multe informații despre artiști, dar și programul pe zile, îl găsești aici sau aici. Ce zici, ne vedem acolo?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile