Unde găsești cel mai Instagramabil brunch din București - partea I

Bianca Bârsan

Street Style
Share
38
Tweet
M60

A zis cineva „Prosecco”?

Dacă în urmă cu ceva timp îți arătam cele mai nicey terase din București pe care să pierzi zecile de nopți de vară ce urmează , aici și aici, de ce să nu-ți arătăm acum și locurile în care să ieși la brunch a doua zi? Află în continuare unde găsești cea mai bună, dar și cea mai instagramabilă clătită din București, cea mai amar-aromată cafea sau cele mai bune și mai proaspete croissante franțuzești, în ordine aleatorie.

Trofic - Strada Actor Ion Brezoianu 29

Trofic

La Trofic trebuie sa ajungi neapărat dacă ești fan poached-eggs - sunt printre cele mai bune din oraș și sunt și pret-a-poster, adică gata de postat pe Instagram. Singurul lucru de ținut minte este că programul e destul de scurt, de la 8 dimineața până la orele 16:00, și că locația, în sine, nu este cea mai încăpătoare, deci probabil vei avea de așteptat la orele prânzului. Trebuie să mai știi și faptu că Trofic are la bază filozofia cafelei de specialitate și a gusturilor și aromerlor naturale, așa că sigur îi va mulțumi și pe cei mai „snobi” dintre snobi.

Kane - Strada Tunari 60

Kane - Seasonal Bistro

La o aruncătură de băț de stația de metrou Ștefan cel Mare, Kane se poziționează ca o adevărată oază luxuriantă în peisajul mohorât al cartierului și promite bucătărie fusion, gustoasă, atent prezentată, dar și băuturi bune, de la prosecco la cocktail-uri ce-ți vor transforma brunch-ul în happy hour. În plus, Kane arată pur și simplu superb, nu crezi?

Kane - Seasonal Bistro

Atelierul de Tarte - Bd. Ion Mihalache 20

Atelierul de Tarte

Dacă te pierzi cumva pe Ion Mihalache la ora brunchului, undeva după Muzeul Țăranului Român ai să dai peste Atelierul de Tarte: o brasserie discretă unde poți savura pahar după pahar de bubbly, alături de fel și fel de tarte de-li-cioa-se! Găsești câte ceva pentru fiecare, de la tarte „sărate” cu somon sau legume, până la tarte dulci cu bezea, ciocolată, nuci și fructe. Yummm! În plus, găsești aici și burgeri super juicy, salate sau paste, toate gata să fie etalate pe contul tău de Insta.

Arome - Strada Luigi Cazzavillan 25

Arome

Arome e genul ăla de bistro super cozy unde poți pierde noțiunea timpului foarte ușor, mai ales vara, pe terasă, la un pahar de suc proaspăt stors sau în fața unei salate cu falafel, care pare că nu se mai termină niciodată. De menționat faptul că mâncarea e pe cât de Instagramabilă, pe atât de sănătoasă - meniul este în totalitate vegetarian, existând, însă, și opțiuni vegane.

Pio Bistro - Strada Puțul lui Zamfir 2

Pio Bistro

La Pio Bistro ai să găsești o varietate largă de preparate care - sunt sigură - te vor face să revii aici iar și iar. Recomandările noastre sunt croissantul cu cremă catalană, Nutella, banană și căpșune proaspete, dar și ouăle Benedict cu asparagus sau shakshuka, preparatul oriental pe care dacă nu l-ai încercat încă, îți propun să o faci aici, pentru că este de-a dreptul divin!

Frudisiac - Intrarea Bitolia 4

Frudisiac

Situat în zona Pieței Dorobanți, Frudisiac este un spațiu destul de mic, dar foarte chill, de inspirație scandinavă și design minimalist. Perfect nu doar pentru cafeaua (atenție, vorbim de cafea de specialitate, prăjită în Stockholm) din fiecare dimineață, pentru cei cărora timpul le permite, dar și pentru brunch-ul de weekend, este o alegere excelentă dacă vrei să lenevești câteva ore în fața unui Matcha latte sau a unei felii de toast cu smochine acrișoare și bacon caramelizat. Mmm, haide, știi că vrei să postezi chiar acum un story!

Crocant - Strada Nicolae Iorga 35

Crocant

După cum îi spune și numele, la Crocant vei găsi tot felul de bunătăți... crocante. De la prăjituri la croissante, pancakes, biscuiței sau brioșe, totul este pregătit fresh, în fiecare zi, cu ingrediente proaspete, locale. Încearcă neapărat tartina cu humus, salata cu halloumi și, bineînțeles, tortul de casă cu ciocolată, fructe și praline - a personal favourite. Mai mult, deși este situat la doi pași de intersecția aglomerată din Piața Romană, la Crocant ai să găsești o atmosferă ultra-chill, perfectă pentru o zi lazy de weekend.

M60 - Strada D. I. Mendeleev 2

M60

Despre M60 am putea spune că e fratele mai mic și mai hipstăr al Kane, situat ușor mai central, în zona Piața Amzei. Dacă ai noroc, dai și peste o expoziție aici. Trebuie știut că aici se servește în fiecare zi cafea de specialitate (fără opțiuni decaf - sorry, guys!), dar și bere artizanală și preparate super sățioase, on the healthy side. Încearcă o porție de toast cu avocado și un flat white sau o felie dulce, dulce, dulce de cheesecake cu caramel și felii de măr - you can thank me later.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile