Cum ajungi la Summer Well 2017 și care este programul pe scenă al trupelor invitate

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Summer Well

Încă o zi și festivalul Summer Well își deschide porțile pentru toți cei care vor să se bucure de o muzică super bună, în mijlocul naturii, într-un loc de basm, pe Domeniul Știrbey.

Ediția din acest an vine cu o serie de elemente noi - after-party, night picnic, aplicație de mobil și zona super nicey de camping - despre care v-am povestit deja aici, iar cireașa de pe tort este, în mod evident, lineup-ul!

SW

Sunt o groază de trupe mișto pe care abia aștept să le văd (Interpol, Editors sau Glass Animals sunt doar câteva dintre ele) și să le ascult live. Și tu la fel, fac pariu!

Boon, dacă te-a năucit căldura sau pur și simplu n-ai apucat să vezi exact cum stau lucrurile din punct de vedere al programului și transportului, te invit să citești rândurile de mai jos.

Summer Well 2017

Transport SW 2017

Așa cum ne-au obișnuit an de an, organizatorii Summer Well au organizat pentru public o rută specială din București și până la Știrbey, via bus.

Locul de pornire - stația de RATB MTR de pe Bulevardul Ion Mihalache, zona Victoriei din Capitală. De aici iei autobuzul care te lasă fix în față la festival. Autobuzele sunt disponibile în toate cele 3 zile de petrecere - 11, 12 și 13 august, după următorul program:

Vineri, 11 august - primul autobuz în direcția SW va pleca la ora 6 seara din București, iar ultimul autobuz din direcția SW spre București va pleca la 12 noaptea.

PS: Pauză publicitară pentru a vă povesti că în nopțile astea nebune are loc și cea mai mare ploaie de meteori din istoria umanității și NU TREBUIE ratată!

Transport SW

Sâmbătă, 12 august - primul autobuz în direcția SW va pleca la 12:00 pm din București și ultimul din direcția SW spre oraș va pleca la 4 dimineața.

Duminică, 13 august - idem ziua de 12 august.

Autobuzele circulă la un interval de 30 de minute, iar drumul până la festival durează tot 30 de minute. Biletele dus-întors costă 7 lei și pot fi plătite atât cu portofelul electronic RATB, fie îți poți lua bilet din stație.

Dacă vii cu mașina, există mai multe rute disponibile, via Chitila, Mogoșoaia sau Corbeanca. Uite, aici găsești toate informațiile necesare despre asta, cât și hărți personalizate.

Programul trupelor pe scenă

Petrecerea începe de vineri, cu un concert complet special al Orchestrei Simfonice București, în cadrul event-ului - Night Picnic.

Va fi un moment unic, deoarece orchestra va interpreta o piesă de la fiecare trupă invitată pe scena festivalului. Concertul începe la ora 21:30.

Sâmbătă, 12 august

Oh Wonder - 17:45

Honne - 19:00

The Kills - 20:30

Metronomy - 22:15

Interpol - 23:45

After party - Village - 00:30, Tube & Berger - 01:30 și Arme - 03:30.

SW

Duminică, 13 august

Roosevelt - 18:00

Nothing But Thieves - 19:15

Birdy - 20:30

Glass Animals - 22:00

Editors - 23:30

End Show - The Bloody Beetroots - 01:30.

SW

Ahh, ce bine sună! Ne vedem acolo?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile