Cum au fost ultimele două zile de Untold, feat. La Familia, Andy C, Steve Aoki & co.

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet

Dacă îți spuneam zilele trecute cât de mișto a fost prima parte a festivalului Untold, iată că acum îți povestim și de ultimele două zile - cele mai tari, pentru majoritatea oamenilor, dar și cele mai aglomerate.

Sâmbătă și duminică, pe o fierbințeală mai ceva ca-n Bali, ne-am aventurat încă o dată spre Untold, unde nu aveam neapărat o listă de artiști pe care voiam să îi vedem în mod special. Ca-n primele zile, ne-am plimbat constant de la o scenă la alta, ne-am mânjit cu sclipici pe fețe / picioare/ decolteu/ păr etc. și-am încercat să mai găsim colțuri încă ne-explorate, într-o aglomerație cum rar am mai trăit.

Am găsit, printre altele, și-o tiribombă (?) cu lanțuri, din aia ca pe vremea copilăriei, în care ne-am dat chiar de mai multe ori (și care, pentru mine, a fost o experiență super nostalgică), dar și o roată tip ferris wheel, din care vedeai cam jumătate din spațiul festivalului - superb. De vis.

Despre mâncare și băutură, nu știu ce ți-aș mai putea spune neapărat, dar cert e că am mâncat non-stop - sau cel puțin așa mi s-a părut -, de la burgeri la paste la noodles & gogoși cu Nutella & banane. Dar e ok, am și dansat pe măsură!

Cât despre muzica de la Untold, în ultimele două zile n-am prins foarte mulți artiști, nici chiar pe Armin - pe care l-am auzit însă de la cazare, de pe balcon -, dar ce am văzut, ne-a plăcut.

Dub FX - Alchemy Stage

Dub FX s-a ridicat la nivelul așteptărilor noastre, de fapt, le-a depășit chiar, aducând la Untold un melanj foarte tare de reggae, dub și hip-hop, în timp ce olandezul Satori nu ne-a lăsat să stăm locului, grație ritmurilor electro-dance de la scena Day Dreaming.

Pe de altă parte, nici La Familia sau Macanache & The Putreds nu ne-au lăsat indiferenți: toată lumea și-a pierdut mințile și-a-nceput să cânte împreună când Sișu și Puya au băgat Viață Bună - da, ca să vezi ce-nseamnă „a classic”. Cât despre Macanache, n-a adus-o pe Delia, așa cum speram noi, dar a adus un stil vestimentar impecabil - vezi sweatshirt-ul Tommy Hilfiger de la care nu mi-am putut lua ochii cât timp a fost el pe scena Alchemy.

La Familia - Alchemy Stage
Macanache - Alchemy Stage

Andy C și Pendulum au încheiat Untold-ul la aceeași scenă, duminică, aducând set-uri impecabile de DNB și o energie molipsitoare, cam așa cum vezi pe la eveniment Hospitality sau Ram Records din afară.

Pendulum - Alchemy Stage

La scena principală, John Newman a cucerit cred că mii de tipe cu vocea aia impecabilă, fix ca la radio, și cu felul lui de a fi, ușor emoționat, ușor timid - ce să mai, adorabil. Au urmat Alan Walker și Martin Garrix, cu un set electro-house extrem de intens, pe care cred că oricine ar fi ars cu ușurință caloriile din burgerul și gogoșile menționate mai sus.

Martin Garrix - Main Stage
Martin Garrix - Main Stage

Și totuși, finalul memorabil al Untoldului a fost dat de Steve Aoki, DJ la show-ul căruia am văzut artificii mai ceva ca la Revelion și pe care sunt sigură că-l vom revedea foarte curând prin România, dacă e să ne luăm după feedback-ul celor prezenți. Plus că a și interacționat destul de mult cu oamenii, ceea ce e întotdeauna un plus.

Steve Aoki - Main Stage

Un pic amețiți după tot mix-ul ăsta de muzică, am revenit la cazare și ne-am culcat, trezindu-ne a doua zi pe o vreme înnorată, răcoroasă, numai bună după atâta caniculă. Două cafele bune mai târziu, eram deja în drum spre București.

All in all, ne-am simțit super bine, am mâncat mult prea mult, ne-am super distrat, n-am dansat atât de mult pe cât am fi vrut, dar cu siguranță mai venim și la anul. Nu-i dau chiar 12/10, dar 10/10, da. Nicely done, Untold. Nicely done!

PS: Uite și aftermovie-ul oficial, ca să știi ce-ai ratat!

Foto: Untold

Topic-uri

untold untold 2017 Cluj
Arată comentariile

NOIZZ URBAN

Vezi și

Extinde