De ce e mișto să ieși din casă și să mergi la BurgerFest

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
BurgerFest

Burgerii au devenit din ce în ce mai populari la români, așa că-și meritau locul de cinste într-un festival dedicat în totalitate lor.

BurgerFest 2018 are loc în perioada 11-13 mai și este singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor.

V-am povestit despre ofertele pe care le veți găsi aici, cât și despre activitățile fun pe care le puteți face la fața locului, însă în rândurile de mai jos vreau să vă povestesc despre de ce consider că avem nevoie de un astfel de festival (sau altele asemănătoare) la noi.

Deși la BurgerFest aveți o groază de opțiuni din care vă puteți alege și sfatul meu este să dați ture și să le analizați pe fiecare în parte, festivalul nu este doar despre mâncare.

BurgerFest

Bucureștiul este acest oraș sufocat - oricât de mult am umple o jumătate de pahar cu laude și vorbe despre mixul de arhitectură dintre vechi și nou sau despre farmecul ascuns al acestuia și străduțele sale pline de verdeață și ferite de mașini, cealaltă jumătate rămâne goală.

Vorbim despre o Capitală unde nu prea ai unde să te plimbi pe străzi, deoarece vezi în jur doar blocuri și clădiri și despre un oraș care găzduiește mii și mii de mașini care-ți fură și aerul curat dat de cei câțiva copaci pe care Firea nu i-a tăiat (încă).

De fiecare dată când are loc un event în aer liber, într-un spațiu unde nu vezi mașinile despre care povesteam, oamenii vin.

Oamenii vor să iasă din case. Oferta este mare. Verde Stop Arena este unul dintre aceste spații și unul prea mic pentru cât de mulți oameni vor să se bucure de el.

Ce-i drept, Bucureștiul nu ne oferă multe alternative, așa că trebuie să fim mulțumiți cu ce avem și să make the most of it.

Weekendul ăsta, Verde Stop Arena a devenit Burgerești: un stat în stat, un refugiu urban, un paradis al burgerilor. Zis și făcut. Lumea a venit.

BurgerFest

Da, a fost aglomerat, dar nu poți da vina nici pe dorința oamenilor de a face ceva inedit (+ a mânca un burger) și nici pe spațiul verde (unul din puținele din oraș) care i-a adunat pe toți.

Însă, lumea care a venit nu este un impediment, mai ales că nimeni nu s-a călcat în picioare cu nimeni și fiecare avea spațul lui de chill. Nu despre asta-i vorba.

E vorba despre un event care a adunat și părinți și copii și căței și bunici și prieteni. Despre o zonă safe. Despre muzică nice, concerte live și vibe-uri mișto.

E locul ăla unde apuci să te vezi cu toți oamenii pe care-i știi și pe care îi tot duci cu zăhărelul în timpul săptămânii - "da, da, TREBUIE să ieșim la o cafea" sau "daaa, și mie mi-e dor de tine, trebuie să ne vedem soon".

Faci o plimbărică într-un decor inedit, mănânci ceva bun, te relaxezi pe păturică și aia a fost. Un bonus de chill la săptămâna care tocmai a trecut.

O scurtă spălare pe creier - te mai uiți la oameni, mai bârfești cozile la burgeri, mai afli una alta, mai încerci ceva nou. Hai că sună bine.

Oricum ai da-o, BurgerFest din rupe din rutină (și e doar o dată pe an), te îndeamnă să ieși din casă, să fii mai optimist și să te bucuri de chill. Și dacă nu ți-a plăcut, măcar ai ceva nou de povestit celor din jur sau de comentat cu ei. Tot e win-win.

BurgerFest

Azi e ultima zi, așa că te invit să dai o tură și să vezi despre ce e vorba. Te mai invit să treci de (burgerii au fost mici, prețurile mari, lalala) lamentările care-ți vin la îndemână și să vezi THE GOOD SIDE - loc cool, oameni nice, mâncare bună, ofertă variată, un spațiu unde poți veni cu câinele sau copilul și tot așa.

Te provoc chiar să fii pozitiv și să-mi zici ce ți s-a părut mișto.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile