Pe 12 octombrie ia-ți liber – Mergem la cel mai așteptat concert din toamna asta, VAMA

Share
Tweet
VAMA Foto: Noizz.ro

Săptămâna viitoare se anunță un concert de neratat.

Joi, 12 octombrie, VAMA va lansa al treilea album din cariera formației printr-un show inedit.

Rezultat al colaborării dintre VAMA și producătorul muzical englez James Lewis, albumul Better va răsuna live în concertul de la Sala Polivalentă.

VAMA Foto: Noizz.ro

„Lucrul cu un producător ne-a făcut să descoperim un proces de care habar nu aveam până acum. El a funcţionat ca un arbitru şi un cenzor al iniţiativelor noastre muzicale. A filtrat foarte multe propuneri, a ales minimal şi a supervizat tot procesul de preproducţie, apoi înregistrările din studio. Chiar ne-a spus: e important pentru voi ca trupă să rămâneţi cu un proces pe care să-l aplicaţi din nou la următoarele cântece chiar dacă nu veţi mai lucra cu mine“, afirmă Tudor Chirilă

Odată cu show-ul de lansare din 12 octombrie, VAMA aduce în ochii publici o artistă la debut care a adunat deja în propriul palmares o participare notabilă la Vocea României, un proiect muzical online (Backyard Sessions) și două piese în colaborare cu VAMA pe discul Better (Start a Fight și Cure K).

LARISA - pe numele său întreg Larisa Mihăeș - este o solistă vocală, compozitoare și actriță în vârstă de doar 20 de ani. În prezent studiază acta actorului la UNATC București și face parte din noua generație de tineri artiști a cărei evoluție trebuie urmărită.

LARISA Foto: Noizz.ro

LARISA va fi singura artistă invitată de VAMA pe scena Sălii Polivalente în cadrul celui mai important moment din cariera formației de până acum.

„Mă bucur foarte tare că am avut ocazia să colaborez cu VAMA pe noul lor album. Piesele mi-au plăcut foarte mult încă de la prima ascultare, mai ales pentru că sună complet diferit de muzica românească actuală. VAMA își dezvăluie, practic, o altă identitate muzicală acum, iar pentru un astfel de act e nevoie de curaj. Este o onoare să fiu alături de băieți într-un moment atât de important în cariera lor. Pe această cale am avut ocazia să fac parte dintr-un show de mari dimensiuni și am înțeles câtă muncă și câte persoane sunt în spatele unui astfel de eveniment. Orice artist la debut ar avea foarte multe de învățat de la VAMA”, a declarat Larisa Mihăeș.

Biletele pentru concert s-au pus deja în vânzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, în magazinele Flanco și rețeaua iaBilet.

Biletele au următoarele prețuri:

"Pe teren" - Ultras: 230 lei

Fans: 150 lei

Acces General: 85 lei

În Tribune" - Cat A: 260 lei, Cat B: 195 lei, Cat C: 100 lei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile