Primul Night Picnic la Summer Well - basm în natură pe fundal de orchestră

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
SW

Ediția 2017 de Summer Well a adus un element special, și anume ziua de 11 august, când a fost organizat un Night Picnic pe domeniul Stirbey, înaintea celor două zile de concerte.

SW

Festivalul se poziționează ca fiind "o vacanță" și ieri cred că am simțit cel mai bine asta - lume chill, good looking, vibe-uri ok, un spațiu de poveste și pozitiv.

Nu a fost haos, nu a fost extra aglomerat, nu s-a stat la cozi. Am putut să vedem domeniul în liniște, să ne bucurăm de oferta variată de food și de zone de relaxare și să ne bucurăm de tot ce-i în jur.

SW
SW

În fața scenei erau montate măsuțe cu flori pe ele, pe care puteai să-ți lași băuturile, în timp ce stăteai pe păturică lângă ele.

Am văzut lume bine-dispusă și am realizat încă o dată câtă nevoie avem, de fapt, de astfel de evenimente în natură, cu muzică bună și socializare.

Night Picnic Summer Well 2017 a însemnat Orchestra Simfonică București.

A însemnat un concert în care muzicienii au interpretat 11 piese, câte una de la fiecare trupă învitată în cadrul evenimentului. 11 piese, 11 trupe, 11 august.

SW

A fost sublim - să auzi melodiile pe care mai mult ca sigur le fredonezi constant în acorduri de instrumente live, sub îndrumarea unui dirijor, a fost cu adevărat special.

Mi-a rămas întipărit în minte acest moment și prefer să rămână acolo și să mă duc către el atunci când am nevoie în mine de un loc frumos.

Ce-i drept, putea să se audă puțin mai tare, dar tot n-a știrbit din magia acelor clipe. Muzica a ajuns direct la inimă, așa că nu cred că aceste cuvinte mai sunt necesare.

Mai jos ai un filmuleț ca să-ți faci o idee despre cum au decurs lucrurile pe acolo. Ne vedem și azi?

PS: Știi că azi are loc o ploaie de meteori fantastică? Ei bine, nu rata să privești stelele în cadrul unei activări speciale:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile