Prima petrecere Coaliția pentru Vanilie are loc la MACAZ și va fi nebunie

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
263
Tweet
Vara asta se poartă tradiția, se poartă vanilia! Foto: Ilya Ilyukhin / unsplash.com

Notează-ți în calendar data de 1 iulie, cu steluță, deoarece atunci are loc o petrecere pe care nu o vei putea rata - Petrecerea Vaniliei #oling.

Event-ul se adresează celor care susțin vanilia tradițională, în tot contextul ăsta instabil de la noi din țară, unde cei fără perspective tot încearcă să readucă societatea la valorile trecute și demult apuse ale neamului nostru.

Sunteți așteptați cu mic, cu mare, cu vanilia la înaintare, să petreceți până în zori pe ritmuri muzicale de DJ andyandrei. TOTUL numai și numai la MACAZ - Bar Teatru Coop.

Vara asta se poartă tradiția, se poartă vanilia! Foto: Coaliția pentru Vanilie / facebook.com/coalitiaaiablanao

"De sute de mii de ani, pe teritoriul actual al României, în spațiul Carpato-Danubiano-Pontic, noi și strămoșii noștri am consumat vanilie. De când erau Vlădica Traian și mult iubitul său Decebal, noi eram aici, cu înghețata noastră de vanilie", zic organizatorii și bine o fac, că noi îi credem.

Pssst, nu-ți imagina că nu există și ceva special pentru acest party măreț, așă că nu te panica de căldură, că la event vei găsi Cocktail-uri Vanilitate care te vor răcori de n-ai să mai știi de tine.

Nu uita - sâmbătă, 1 iulie, la Macaz. Vara asta se poartă tradiția, se poartă vanilia! Corect?

Vara asta se poartă tradiția, se poartă vanilia! Foto: Ian Dooley / unsplash.com

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile