Rag'n'Bone Man e și el om, after all - artistul nu mai ajunge la AWAKE Festival

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Rag'n'Bone Man

AWAKE Festival se află la prima ediție și va avea loc pe domeniul Teleki de lângă Târgu-Mureș, în perioada 1-3 septembrie 2017.

Festivalul pune accentul pe un mix între arte și cultură și muzică, iar experiența pe care o vei avea aici sunt convinsă că va fi una completă.

Domeniul Teleki are o poveste foarte frumoasă, pe care v-am relatat-o aici, iar în realitate ascunde o zonă plină de verdeață, unde locuiesc arbori seculari și un palat pe care-l putem vizita.

AWAKE își propune să-ți trezească simțurile și să te poarte într-o aventură în care arta merge mână-n mână cu natura.

Domeniul Teleki via Foto: Andrei Zaitiu

Printre artiștii mișto din line-up era și Rag'n'Bone Man, cel care cântă melodia (singura?) pe care o știm cu toții - Human.

Ei bine, artistul s-a dovedit a fi și el "human, after all", iar organizatorii au anunțat că nu mai poate ajunge, din cauza unor motive care țin de familia acestuita.

Rag'n'Bone Man

"The artist expressed his regrets for this cancellation and sent his regards to the Romanian fans, hoping that he will be able to come to our country soon", au notat organizatorii.

Nu e nicio panică, mai ales că un nou artist va fi anunțat în curând. Abia așteptăm să aflăm cine va fi! Mai multe detalii aici.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile